Cu 4SafetyTM casa si hainele tale sunt in deplina siguranta

Cu 4SafetyTM casa si hainele tale sunt in deplina siguranta
  calendar_month        
Electrolux a creat primul fier de calcat din lume care are grija de siguranta casei tale.

Sa ne imaginam ca iti calci rochia cu cateva momente inainte de a iesi in oras cu iubitul tau si gandurile iti zboara la fel ca fluturasii din stomac. Pleci in graba si uiti fierul in priza. Poti sta linistita; daca fierul tau este 4SafetyTM, iti vei gasi locuinta exact la fel cum ai lasat-o!

Aparatul se inchide automat dupa 8 minute, daca este asezat in pozitie verticala si nefolosit, eliminand dezastrul inainte ca acesta sa se produca.


51169.jpg

Prietena ta cea mai buna suna in timp ce iti calci esarfa preferata; bineinteles ca trebuie sa-i povestesti toate detaliile despre cina romantica de aseara.

Faptul ca ai uitat fierul pe esarfa nu va produce distrugerea tesaturii: 4SafetyTM te va atentiona prin semnal optic si acustic, apoi se va inchide singur dupa 30 de secunde, daca este lasat in pozitie fixa, orizontala.

In afara de grija pe care o are pentru siguranta casei si hainelor tale, noul fier de calcat de la Electrolux iti ofera si performante deosebite la netezirea celor mai indaratnice pliuri, datorita jetului puternic de abur si talpii speciale GLISSIUM™, rezistenta la zgarieturi.

Pentru toate calitatile sale, 4SafetyTM a obtinut distinctia de "Cel mai bun produs al anului 2011" la cel mai mare concurs de tehnologie din acest an - Premiile Plus X - o competitie internationala care are in vedere criteriile cele mai importante pentru consumatori, cum ar fi usurinta in utilizare, performantele si, nu in ultimul rand, siguranta.

Chiar daca nu s-ar putea spune despre tine ca esti cam distrata, ai motive intemeiate sa alegi fierul de calcat 4SafetyTM: in primul rand, garderoba ta va arata impecabil, iar in al doilea rand, poate ca peste scurt timp nu vei fi doar tu responsabila de calcatul rufelor...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

printesa
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right