Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu in gospodarie

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu in gospodarie
  calendar_month        
Bicarbonatul de sodiu reprezinta o solutie la indemana pentru multe activitati casnice. Poti sa cureti cafetiera, sa scoti petele de grasime, sa dezinfectezi instalatiile sanitare si multe altele.

Descopera in continuare unele dintre cele mai practice utilizari ale bicarbonatului de sodiu in gospodarie.

Scapa de pete

Te deranjeaza petele de apa si de mancare ramase pe mobila? Fa o solutie din bicarbonat si apa pentru a reda stralucirea mobilei tale.

Curata argintaria

Bicarbonatul este una dintre solutiile de care dispui pentru a reda stralucirea argintariei tale. Foloseste un burete abraziv sau o periuta pentru un rezultat desavarsit.

Alunga mirosurile neplacute

Scrumierele spalate mai pastreaza uneori miros de tutun. Curate-le cu apa si bicarbonat pentru a scapa de acest miros.

Unul dintre cele mai neplacute mirosuri este cel care se formeaza intr-un frigider, indiferent ca este unul folosit sau unul care a stat mult timp scos din priza. Foloseste o solutie din apa si bicarbonat pentru a elimina mirosurile, redand prospetimea frigiderului tau.

Incaltamintea cu un miros urat persistent poate fi curatata cu o solutie de bicarbonat. De asemenea, daca presari un strat usor, acesta va absorbi mirosurile. Se recomanda si in cazul litierei pisicii asezarea unui strat fin pe fundul acesteia.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

roakru lv
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right