Cum sa-ti organizezi rujurile si gloss-urile

Cum sa-ti organizezi rujurile si gloss-urile
  calendar_month        
Rujurile si gloss-urile tale stau toate amestecate intr-o cutie? Te stresezi de fiecare data cand ai nevoie de unul si nu-l gasesti in gramada? Te ajutam sa-ti construiesti o cutie speciala pentru organizarea acestor produse de machiaj . Iata cum sa procedezi!

Ai nevoie de:

foarfeca
scotch
o cutie
ambalajele ramase de la rujuri si gloss-uri

76003.jpg
Pasul 1

Cutia trebuie sa fie mai adanca decat cel mai lung gloss/ ruj pus in pozitie verticala in cutie. Daca vrei, cutia poate sa aiba si un capac, dar nu este obligatoriu.
Pasul 2
76002.jpgAplatizeaza ambalajele de rujuri si gloss-uri si taie-le pe jumatate.

Lipeste ambele jumatati impreuna, parte langa parte. Fa asta de cate ori e nevoie, pana ai destule cutii pentru toate produsele de machiaj.

76001.jpg


Pasul 3

Dupa ce ai adunat destule ambalaje si le-ai lipit una de alta, ingramadeste-le in cutia cea mare. Umple-le cu cate un ruj sau un gloss si aranjeaza produsele cu eticheta in sus, pentru a identifica mai repede tipul de produs, fara sa fii nevoita sa-l extragi din ambalaj.51163.jpg


Gata pentru mai mult?

Poti sa fii si mai organizata decat atat! Ia la rand fiecare ruj sau gloss si coloreaza cu ele o hartie. Ca sa nu te murdaresti de la aceste mostre, acopera-le cu scotch transparent.

La final, lipeste hartia pe partea interioara a capacului cutiei mari. Iar acum poti spune ca esti organizata!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Proiectele pe fonduri nerambursabile
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right