Skip to article

Cum trebuie sa alegi cea mai buna masina de spalat

Cum trebuie sa alegi cea mai buna masina de spalat
Mașina de spălat ne face viața mai ușoară având grijă să ne curețe cât mai eficient rufele, făcându-le să arate impecabil fără ca noi să depunem vreun efort în acest sens. Acest aparat a devenit esențial pentru majoritatea dintre noi, iar de aceea atunci când cumpărăm o mașină de spălat trebuie să ne asigurăm că modelul ales nu ne va dezamăgi.

Dată fiind însă oferta foarte variată de mașini de spălat a magazinelor online, alegerea unui model anume nu este chiar foarte ușor de făcut. Totuși, nu poți risca alegând o mașină de spălat oarecare, deoarece performanțele sale te pot dezamăgi mai târziu.

Prețul unei mașini de spălat nu este întocmai foarte accesibil și totodată această achiziție nu o vei face foarte des. Practic, te vei folosi de noua ta mașină de spălat ani buni și sigur îți propui ca această achiziție să vină la pachet cu cât mai multe satisfacții. De aceea în acest articol îți vom oferi câteva indicații pentru alegerea celei mai bune masini de spalat rufe. Pune în practică sfaturile noastre și sigur nu vei alege greșit:

Stabilește capacitatea mașinii de spălat rufe

Dacă până nu demult cele mai multe mașini de spălat rufe aveau o capacitate de spălare de 5-6 kg, acum situația stă puțin diferit. Iar asta deoarece poți găsi și modele cu o capacitate de spălare de 7-8 kg sau chiar mai mare, acesta fiind primul aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere.

Prin urmare, ar trebui să stabilești care este capacitatea de spălare de care ai nevoie. Acest lucru îl poți face foarte ușor gândindu-te la cantitatea de rufe pe care o speli de obicei. În funcție de acest detaliu vei alege apoi mașina de spălat dorită.

Funcțiile și programele de care ai nevoie

Care sunt programele de spălare pe care le folosești cel mai frecvent? Ar trebui să faci o listă cu programele și funcțiile pe care noua ta masina de spalat să le aibă, iar astfel te vei asigura că nu îți va lipsi nimic.

Nu ezita să alegi o mașină de spălat cu un număr mare de funcții și programe, deoarece sigur se vor dovedi a fi utile la un moment dat. De asemenea, sigur vei avea nevoie de fiecare program în parte la un moment dat, pentru a spăla în condiții ideale rufele preferate.

Funcția ECO și funcția de spălare intensivă reprezintă doar câteva dintre cele mai utile funcții ale unei mașini de spălat, așa că nu ar trebui să îi lipsească nici celei pe care o cumperi.

Consumul

Mașina de spălat este unul dintre aparatele electrocasnice folosite în mod frecvent, prin urmare consumul acesteia ar trebui să reprezinte unul dintre criteriile folosite atunci când faci această achiziție.

În acest sens, ar trebui să te intereseze nu numai consumul de energie electrică ci și cel de apă. Alege o mașină de spălat cu un consum cât mai redus, iar astfel vei face generoase economii de-a lungul timpului.

De asemenea, ar trebui să alegi o mașină de spălat cu senzori ce cântăresc cantitatea de rufe introduse la spălat, pentru a folosi cantitatea optimă de apă și și detergent, precum și timpul necesar pentru o curățare cât mai eficientă. Aceștia pot garanta, de asemenea, generoase economii.

Acestea sunt așadar principalele aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de spălat. Ține cont de fiecare sfat în parte sau intră pe Demax.ro și sigur vei găsi mașina de spălat perfectă pentru tine!

Cum trebuie sa alegi cea mai buna masina de spalat

Articole recomandate

Cum alegi gazonul potrivit pentru gradina ta Cum alegi gazonul potrivit pentru gradina ta
Gazonul este un covor gros de verdeață ce se obține din mai multe specii de graminee ale căror caracteristici se completează reciproc, în așa fel încât să creeze un aspect uniform. Pentru o zonă verde în curte există și varianta
Cum congelezi corect painea. Secretul care te va ajuta sa mananci paine mereu proaspata Cum congelezi corect painea. Secretul care te va ajuta sa mananci paine mereu proaspata
Paine este un aliment foarte popular printre romani. Aceasta nu lipseste de la nicio masa pentru ca este foarte gustoasa. Painea proaspata rezista insa foarte putin timp, insa se poate congela si poti servi la fiecare masa una proaspata.  Cum se congeleaza corect paine Mai intai, taie felii
De ce este bine sa pui piper negru in masina de spalat De ce este bine sa pui piper negru in masina de spalat
Detergent, balsam de rufe, dar si putin piper negru! Asta pun gospodinele istete in masina de spalat. Este un truc super tare, pe care toata lumea ar trebui sa il puna in practica.  Ce se intampla daca pui piper negru in masina de spalat? Simplu. Vei prelungi viata hainelor tale. Piperul negru
Cabina de dus - solutia ideala pentru orice baie Cabina de dus - solutia ideala pentru orice baie
Indiferent cat de limitat sau generos e spatiul din baie, o cabina de dus este alegerea ideala pentru a crea o solutie functionala si estetica. In apartamentele de bloc, mai ales, unde baile nu sunt foarte mari, instalarea unei cabine de dus este alegerea naturala, pentru a nu aglomera incaperea.
Din ce tip de ceasca este bine sa bei cafeaua. Este un criteriu extrem de important Din ce tip de ceasca este bine sa bei cafeaua. Este un criteriu extrem de important
Cafeaua este una dintre cele mai iubite bauturi in intreaga lume. Fiecare tara are o cultura in ceea ce priveste servirea cafelei. Multi dintre romani nu tin insa cont de vreun ritual in ceea ce priveste cafeaua, insa specialistii si numeroase studii au aratat ca un rol foarte important asupra