De ce hainele sunt umede cand le scoti din uscator. De ce se intampla asta

De ce hainele sunt umede cand le scoti din uscator. De ce se intampla asta
  calendar_month   update 07 Oct 2022, ora: 16:59      
Ai un uscator de rufe, insa de fiecare data cand il folosesti hainele nu sunt uscate complet si le scoti mereu umede? Atunci este posibil sa faci si tu aceasta greseala cand il utilizezi. Un expert în spălătorie a analizat motivele pentru care rufele pot fi încă umede cand le scoti din uscator.

Acesta spune ca trebuie in primul rand sa cureti compartimentul care aduna scamele. Cel mai bine este să curățați filtrul de scame al uscătorului de rufe după fiecare utilizare. Dar nu este indeajuns doar asta. Trebuie sa cureti bine si in jurul filtrului de scame. Acestea nu doar ca se acumuleaza in filtrul de scame, ci raman adesea blocate si in jurul lui.

In plus față de curățarea filtrului, expertul a sugerat, de asemenea, să păstrați întreaga mașină în stare impecabilă pentru o funcționare optimă.

"Faceți curățenie în spatele și în jurul uscătorului", a spus ea. "Umezeala, praful și scamele se pot acumula în spațiul din spatele uscătorului."Dacă un aspirator bun nu a rezolvat problema, ea a sfătuit să verificați gura de aerisire exterioară.

"Obișnuiți-vă să aruncați din când în când o privire la aerisire pentru a vă asigura că nu este obstrucționată", a adăugat ea. Dacă gura de aerisire este obstrucționată, să aruncați o privire asupra conductei de aer pentru a vă asigura că este liberă de scame sau alte resturi.

Recomandari