De ce nu ar trebui a usuci vasele cu un prosop. O greseala pe care multi oameni o fac

De ce nu ar trebui a usuci vasele cu un prosop. O greseala pe care multi oameni o fac
  calendar_month   update 02 Oct 2022, ora: 21:40      
Dacă nu aveți mașină de spălat vase, fie din lipsă de spațiu, fie din alegere, singura modalitate de a curăța vasele este să o faceți manual. Dar cum le uscați?

Dacă obișnuiești să folosești scurgătorul de vase, nicio problemă: se vor usca singure în scurt timp. Dar dacă, pe de altă parte, sunteți obișnuit să uscați vasele cu un prosop, trebuie să știți că aceasta este o alegere greșită. Spălatul vaselor devine o rutină în timp, mai ales dacă aveți o familie numeroasă și sunt multe vase de spălat. Să nu mai vorbim dacă ați organizat un prânz sau o cină: în aceste cazuri, cantitatea de vase care trebuie spălată devine cu adevărat considerabilă. Tot ce trebuie să faceți este să le spălați și să le lăsați să se aerisească înainte de a le repune la locul lor, și tocmai la asta servește scurgătorul de vase, al cărui nume îi explică imediat funcția.

Sarcina acestui obiect este, de fapt, să scurgă vasele astfel încât să nu rămână apă pe ele în timp ce se usucă. După ce sunt complet uscate, pot fi puse la loc. Un proces care nu implică, prin urmare, utilizarea unui prosop, care, de fapt, nu ar trebui folosit niciodată, deoarece găzduiește cantități mari de bacterii care, în loc să curețe, contribuie la murdărirea vaselor și a întregii vesele. În plus, în funcție de materialul din care sunt confecționate, există riscul ca acestea să elibereze scame, ceea ce este neplăcut și cu siguranță nu contribuie la curățenie.

Recomandari