De ce sunt atrasi gandacii si plosnitele. Ce poti face pentru a elimina aceste insecte din casa ta

De ce sunt atrasi gandacii si plosnitele. Ce poti face pentru a elimina aceste insecte din casa ta
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 18:47
       
Gândacii de pat sunt unul dintre cei mai detestați dăunători, pot duce oamenii la disperare pentru că se reproduc foarte repede și sunt complicat de eliminat, cu toate acestea, multe persoane atribuie prezența lor murdăriei sau anumitor mirosuri. Datorită mărimii, vitezei și obiceiurilor lor nocturne, este dificil de observat aceste insecte, dar unele dintre semnele care vă vor avertiza de prezența lor sunt mici pete întunecate pe cusăturile saltelelor, pe pliurile pernelor și în împrejurimi, deoarece își lasă fecalele în apropierea locului în care trăiesc.

Este posibil să le striviți din greșeală în timpul somnului, iar ele își lasă sângele în urmă, și exoscheletele goale, deoarece își schimbă pielea de mai multe ori înainte de a deveni adulți.

În general, aceste insecte nu reprezintă o problemă de sănătate, dar mușcăturile lor sunt foarte pruriginoase, pot fi dureroase și riscați să aveți infecții majore din cauza scărpinării. În plus, unele pot transmite boli prin mușcăturile lor și pot provoca alergii.

Iată ce le place la patul tău

Gândacii de pat, contrar a ceea ce cred mulți oameni, nu au nimic de-a face cu mizeria dintr-o casă sau cu stilul nostru de viață, așa cum ar putea fi cazul gândacilor care își găsesc adăpost în gunoaie și în grămezile de hârtie și carton. De fapt, gândacii de pat se aseamănă mai mult cu țânțarii, deoarece se hrănesc cu aceleași lucruri și se ghidează după aceleași lucruri pentru a-și găsi prada.

Ceea ce atrage gândacii de pat este dioxidul de carbon (CO2) din respirația noastră și căldura corporală, în plus, acești paraziți, ca și țânțarii, sunt capabili să detecteze sute de substanțe chimice pe care le emitem, așa că simplul fapt de a fi în viață este suficient pentru a atrage acești gândaci de pat.

Nu uitați că nu este ușor să scăpați complet de gândacii de pat, deoarece necesită multă răbdare, perseverență și multă meticulozitate în ceea ce privește măsurile pe care le luăm împotriva lor. Nimic nu este mai bun pentru a le combate decât temperaturile ridicate, de la spălarea hainelor noastre, inclusiv a lenjeriei de pat, cu apă foarte fierbinte, uscarea cu aburi fierbinți și curățarea saltelei cu niște remedii chimice și aburi foarte fierbinți.  
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Atentie la curele de slabire!
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere