Skip to article

Domestos lanseaza Domestos Bacti-Stop

Domestos lanseaza Domestos Bacti-Stop
Domestos, brandul nr 1 in categoria produselor de curatat toaleta, lanseaza Domestos Bacti-Stop, primul si singurul dezinfectant solid de toaleta care omoara microbii. Recunoscut de consumatorii din Romania pentru protectia absoluta impotriva microbilor, Domestos aduce toata expertiza si puterea lui de dezinfectare in noul Bacti-Stop.

In mod curent, categoria de produse solide si semi-solide pentru curatarea toaletei este denumita de catre consumatorii din Romania "odorizante de toaleta". Odorizantele de toaleta - desi lasa un parfum placut, fac spuma si coloreaza apa - sunt inofensive pentru microbi.

Spre deosebire de acestea, noul Domestos Bacti-Stop nu este un odorizant de toaleta, ci un dezinfectant solid, singurul produs din aceasta categorie care omoara microbii, oferind consumatorilor mai mult decat igiena: dezinfectare.

In zilele noastre, viata de zi cu zi se desfasoara intr-un ritm alert: timpul este din ce in ce mai pretios pentru ca pare a se scurge mult prea repede, iar curatenia temeinica a casei de multe ori nu primeste atentia cuvenita.

Noul Domestos Bacti-Stop este solutia optima pentru aceasta problema: pastreaza curatenia perfecta a toaletei intre spalarile dedicate. De fiecare data cand apa este trasa, vasul de toaleta ramane curat, stralucitor si, cel mai important, dezinfectat!
Disponibil in 3 variante - Domestos Pine Fresh, Domestos Original si Domestos Lemon Fresh, noul Domestos Bacti-Stop se "dezice" de numele de odorizant, pozitionandu-se cu fermitate ca primul si singurul dezinfectant solid pentru toaleta.

Traim impreuna cu o lume nevazuta a virusurilor, bacteriilor si fungilor in care pericolele imbolnavirii pandesc la tot pasul, chiar si in intimitatea casei tale, acolo unde ar trebui sa te simti cel mai in siguranta. Acum Domestos Bacti-Stop completeaza portofoliul Domestos 24h si te ajuta sa iti pastrezi caminul sigur, curat si dezinfectat atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un