Skip to article

Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)

Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)
Un sifonier care-ti calca rufele, o cutie care-ti face omleta, o masina de spalat fara detergent: aceste inventii chiar exista!


Iata cele mai tari noutati de pe piata electrocasnicelor, care-ti vor schimba viata!Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)

Masina de spalat care nu foloseste detergentNume: WasHO, HAIER
Pret indicativ: de la 650 euro
Iata o masina de spalat care, gratie tehnologiei electrolizei apei, separa moleculele in ioni (HO- si H+). Primii atrag si retin murdaria, in timp ce ionii H+ sterilizeaza lenjeria. O adevarata revolutie tehnologica si ecologica! In plus, daca doresti sa folosesti uneori si detergent, poti face asta, caci masina este un hibrid.

Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)Cutia pentru omleta

Nume: cutie de omleta pentru microunde
Pret indicativ: de la 5 euro
Te-ai saturat sa arzi omleta sau s-o mananci nefacuta? Aceasta inventie iti permite sa-ti gatesti omleta foarte usor, la microunde. Varsa ingredientele omletei in aceasta cutie, inchide-o si bag-o la microunde doar 30 secunde. Omleta e gata! Cutia isi schimba si culoarea in functie de caldura si de gradul de coacere al omletei: albastra daca omleta e rece si alba cand e facuta.

Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)
Sifonierul care usuca si calca lenjeria

Nume: Driron, Brandt
Pret indicativ: de la 1750 euro
Iata sifonierul magic! E de-ajuns sa-l incarci cu hainele scoase din masina de spalat, iar el se va ocupa cu uscarea si calcarea lor, printr-un sistem ce foloseste aburi, inspirat din metodele folosite in industria hoteliera. Aceasta inventie poate servi si la improspatarea hainelor nefolosite de multa vreme sau pentru debarasarea lenjeriei de mirosurile neplacute. Singurul inconvenient: pretul!

Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)

Tirbusonul de sampanie

Nume: tirbuson Screwpull
Pret indicativ: de la 20 euro
Nu trebuie sa-ti mai fie frica de o catastrofa ori de cate ori vei deschide o sticla de sampanie sau de vin spumos! Tirbusonul pentru sampanie a fost conceput pentru a destupa usor sticlele, in siguranta, pastrand totodata zgomotul caracteristic deschiderii acestor produse.
Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)
Frigiderul cafetiera

Nume: Moka, Whirlpool
Pret indicativ: de la 3000 euro
Un frigider care face cafea? Este posibil cu acest model de frigider american, ce integreaza in el un espresor. Fabricantul se lauda de altfel ca a reusit sa creeze "alianta caldurii cu frigul".


Citeste si partea a II-a a articolului!
Electrocasnice care-ti vor schimba viata! (I)

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un