Euro Mini Storage te ajuta sa-ti recastigi spatiul de locuit

Euro Mini Storage te ajuta sa-ti recastigi spatiul de locuit
  calendar_month        
Iarna se apropie de sfarsit, iar tu vei putea sa conduci din nou pe drumuri uscate si nealunecoase, sa te plimbi cu bicicleta sau chiar sa-ti iei cortul si sa pleci in fiecare week-end in excursie. Pana anul acesta, toata aceasta schimbare iti aducea nu numai zambetul pe buze, ci eterna problema a depozitarii cauciucurilor de iarna, a placii de schi, a claparilor si a altor accesorii specifice sezonului rece.

De acum inainte insa n-o sa te mai confrunti cu aceasta problema pentru ca poti sa le depozitezi pe toate la Euro Mini Storage, primul mini depozit cu autoservire din Romania, situat pe Bd. Theodor Pallady, la numarul 42 J.

Euro Mini Storage este un depozit deschis recent in partea de est a Bucurestiului tocmai pentru a te ajuta sa-ti eliberezi casa de toate obiectele pe care le-ai putea pastra cu usurinta in alt loc. De acum inainte poti sa le pastrezi in cele mai bune conditii in propriul tau spatiu de depozitare de la Euro Mini Storage. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui obiectele in masina, sa o iei pe drumul spre mare, sa le lasi in cladirea moderna situata pe Theodor Palldy, la numarul 42 J si apoi sa-ti continui drumul fara griji.

Euro Mini Storage a fost lansat in ianuarie 2009 cu scopul de a oferi bucurestenilor sansa de a utiliza un serviciu atat de raspandit in intreaga lume: depozitarea practica a bunurilor astfel incat sa iti recastigi spatiul de locuit.

Cladirea din Theodor Pallady pune dispozitia bucurestenilor spatii de depozitare de diferite dimensiuni (in functie de nevoile fiecaruia, de la 1 m2 la 27m2), materiale auxiliare utile pentru organizarea eficienta a spatiului inchiriat (cutii de carton de diferite dimensiuni, rafturi, banda adeziva etc.) si o serie de autovehicule care pot fi folosite pentru a transporta obiectele personale. In plus, la Euro Mini Storage, siguranta bunurilor depozitate este prioritara, motiv pentru care intreaga cladire este dotata cu un sistem performant de securitate (accesul in cladire se face exclusiv pe baza unui card electronic personalizat, iar holurile sunt in permanenta monitorizate video).

Indiferent ce ii rezerva viitorul familiei tale (redecorati casa, gasiti un super mobilier care s-ar incadra perfect in sufragerie, apare un nou membru in familie si vreti sa ii dati patutul in care a dormit primul vostru copil etc.) va veti putea concentra asupra lucrurilor frumoase care se vor intampla, pentru ca de stocarea in cele mai bune conditii se ocupa Euro Mini Storage. Pentru ca Euro Mini Storage este solutia perfecta pentru orice nevoie de depozitare!

Pentru mai multe detalii intra pe www.euroministorage.ro si recastiga-ti spatiul de locuit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Cizme dama Kiefer Bej
Shop Ele.rochevron_right