Skip to article

Eurovoice - comunici usor oriunde in lume

Eurovoice - comunici usor oriunde in lume
In secolul comunicarii, Eurovoice propune solutii unice in domeniul telecomunicatiilor cu acoperire globala. O comunicare deplina, accesibila din orice punct din internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea. Comunici usor, de oriunde din lume.

Ce inseamna Eurovoice

Eurovoice inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe tehnologii Internet, gratie carora putem acum sa vorbim la telefon la standarde normale de calitate, dar cu costuri mult mai mici.

Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii - audio, video, fax sau e-mail.

Serviciul permite libertate de comunicare deplina, fiind accesibil din orice punct din Internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea - national sau international. Abonatul poate fi contactat in mai multe feluri: la un numar de telefon standard - din plaja Euroweb, dupa adresa tip mail sau dupa un alias personalizat.


Oferta de servicii

Prin oferta curenta de servicii cu valoare adaugata dintre care mentionam Voicemail by E-mail, Selective Calls Accepting / Rejecting, CDRTool sau posibilitatea setarii preferintelor de utilizare, multe dintre ele unice in contextul pietei romanesti, fac din Eurovoice un pachet de servicii competitiv inclusiv la nivel global.

- Eurovoice: (tarif de instalare: 10 euro/ abonament lunar: 4 euro - convorbiri gratuite incluse in valoare de 4 euro/luna) abonamentul include un numar public de telefon din plaja de numerotatie Euroweb precum si acces la toate serviciile cu valoare adaugata ale serviciilor Eurovoice. Se pot efectua convorbiri atat in retea cat si in afara acesteia.

- Eurovoice Lifetime: (tarif de instalare: 15 euro) abonamentul include un numar public de telefon apelabil din orice retea. Nu exista abonament lunar. Utilizatorii au posibilitatea de a receptiona apeluri din orice retea si de a apela gratuit si nelimitat in cadrul retelei Eurovoice, indiferent de tipul apelului de voce, fax sau videotelefonie.


Recomandarea Euroweb - solutii

Soft Phone - o solutie portabila, foarte bine adaptata pentru utilizatorii individuali ce beneficiaza de o conexine online la Internet, pentru cei care calatoresc mult, pentru romanii din diaspora, micii intreprinzatori, dar si pentru companiile care doresc sa dezvolte solutii complexe de tip Call-Center.

SIP Phone - solutia se adapteaza ideal sistemelor de comunicatii ale clientilor de tip companii, atat pentru configuratii PBX, cat si pentru posturi telefonice individuale, in conditiile unui nivel de trafic mediu.

Solutie SIP pentru companii - este o solutie construita special pentru exigentele si nevoile mediului de afaceri, ideala pentru companiile care inregistreaza volume mari de trafic. De asemenea, varianta in care se utilizeaza PBX software asigura o gama extinsa de facilitati de utilizare, echivalenta cu cea oferita de centralele telefonice clasa 5.

Articole recomandate

Sfaturi si Trucuri Eficiente pentru Curatarea Covoarelor Sfaturi si Trucuri Eficiente pentru Curatarea Covoarelor
Cu siguranta detii numeroase covoare in propria casa, caci acestea sunt acele accesorii care pot schimba complet aspectul unei incaperi si, totodata, o pot personaliza in functie de preferintele proprietarilor. Totusi, acestea au anumite dezavantaje, si anume, acelea ca reusesc sa acumuleze mult
Innoieste-ti casa pe buget: 7 idei rapide si usoare Innoieste-ti casa pe buget: 7 idei rapide si usoare
Majoritatea dintre noi am experimentat senzația de a privi în jurul casei noastre și de a nu mai fi mulțumiți sau inspirați de interiorul acesteia. Poate că ai încercat câteva tendințe care nu par la fel de proaspete ca odinioară sau poate
Ce inseamna o imprimanta 3D profesionala? Ce inseamna o imprimanta 3D profesionala?
Printatul 3D a evoluat foarte mult în ultima perioadă față de prima dată când a fost dezvoltat în anii 80’. Inițial el a fost creat pentru a produce într-o perioadă foarte scurtă prototipe, dar acum a ajuns să acopere mult mai multe
Flori care te duc cu gandul la vacanta Flori care te duc cu gandul la vacanta
Cum ideea de vacanta este diferita anul acesta fata de ceea ce stiam, Floria.ro aduce mai aproape senzatii din toate colturile lumii cu noua colectie Jungla Urbana . Mesajul pe care aceasta colectie de vara il poarta este unul de optimism si bucurie, sugerat atat prin simbolistica florilor alese,
Numarul casei tale iti aduce ghinion? Afla ce spune cifra locuintei tale Numarul casei tale iti aduce ghinion? Afla ce spune cifra locuintei tale
Stiai ca numarul locuintei iti poate influenta starea de spirit si poate avea efect asupra bunastarii tale?   Numerologul Corina Stratulat a explicat in cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani", ca numarul casei este format din mai multe cifre si ca acestea trebuie