Skip to article

Eurovoice - comunici usor oriunde in lume

Eurovoice - comunici usor oriunde in lume
In secolul comunicarii, Eurovoice propune solutii unice in domeniul telecomunicatiilor cu acoperire globala. O comunicare deplina, accesibila din orice punct din internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea. Comunici usor, de oriunde din lume.

Ce inseamna Eurovoice

Eurovoice inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe tehnologii Internet, gratie carora putem acum sa vorbim la telefon la standarde normale de calitate, dar cu costuri mult mai mici.

Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii - audio, video, fax sau e-mail.

Serviciul permite libertate de comunicare deplina, fiind accesibil din orice punct din Internet, indiferent de locatia utilizatorului sau de furnizorul care ii asigura conectarea la retea - national sau international. Abonatul poate fi contactat in mai multe feluri: la un numar de telefon standard - din plaja Euroweb, dupa adresa tip mail sau dupa un alias personalizat.


Oferta de servicii

Prin oferta curenta de servicii cu valoare adaugata dintre care mentionam Voicemail by E-mail, Selective Calls Accepting / Rejecting, CDRTool sau posibilitatea setarii preferintelor de utilizare, multe dintre ele unice in contextul pietei romanesti, fac din Eurovoice un pachet de servicii competitiv inclusiv la nivel global.

- Eurovoice: (tarif de instalare: 10 euro/ abonament lunar: 4 euro - convorbiri gratuite incluse in valoare de 4 euro/luna) abonamentul include un numar public de telefon din plaja de numerotatie Euroweb precum si acces la toate serviciile cu valoare adaugata ale serviciilor Eurovoice. Se pot efectua convorbiri atat in retea cat si in afara acesteia.

- Eurovoice Lifetime: (tarif de instalare: 15 euro) abonamentul include un numar public de telefon apelabil din orice retea. Nu exista abonament lunar. Utilizatorii au posibilitatea de a receptiona apeluri din orice retea si de a apela gratuit si nelimitat in cadrul retelei Eurovoice, indiferent de tipul apelului de voce, fax sau videotelefonie.


Recomandarea Euroweb - solutii

Soft Phone - o solutie portabila, foarte bine adaptata pentru utilizatorii individuali ce beneficiaza de o conexine online la Internet, pentru cei care calatoresc mult, pentru romanii din diaspora, micii intreprinzatori, dar si pentru companiile care doresc sa dezvolte solutii complexe de tip Call-Center.

SIP Phone - solutia se adapteaza ideal sistemelor de comunicatii ale clientilor de tip companii, atat pentru configuratii PBX, cat si pentru posturi telefonice individuale, in conditiile unui nivel de trafic mediu.

Solutie SIP pentru companii - este o solutie construita special pentru exigentele si nevoile mediului de afaceri, ideala pentru companiile care inregistreaza volume mari de trafic. De asemenea, varianta in care se utilizeaza PBX software asigura o gama extinsa de facilitati de utilizare, echivalenta cu cea oferita de centralele telefonice clasa 5.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un