Fabryo lanseaza vopseaua superlavabila Savana Kids

Fabryo lanseaza vopseaua superlavabila Savana Kids
  calendar_month        
Vopseaua superlavabila Savana Kids - formula inovatoare, cu rezistenta superioara la patare, pentru decorarea camerelor copiilor - este cel mai recent produs lansat de Fabryo Corporation in gama Savana cu Teflon®.

Principalele beneficii ale vopselei sunt lavabilitatea crescuta si gama de sapte nuante selectate in functie de preferintele consumatorilor, cu denumiri inspirate de basmele copilariei.

"Savana cu Teflon® este cea mai de succes marca din portofoliul Fabryo, produsele sale fiind apreciate pentru beneficiile pe care le ofera Teflon®-ul, care permite o curatare excelenta a suprafetelor vopsite si rezistenta la murdarire", declara Oana Robu, Marketing Manager Fabryo Corporation.

"Dupa ce, in ultimii ani, am extins gama cu diferite inovatii specializate, care au adus beneficii in plus si au fost foarte bine primite pe piata - un exemplu este Savana pentru baie si bucatarie cu Teflon® - lansam acum o noua vopsea lavabila originala. Este un produs gandit special pentru nevoile copilului si ale familiei, care asigura redecorarea unui spatiu in care igiena perfecta, culorile si atmosfera de poveste sunt extrem de importante."

Vopseaua superlavabila Savana Kids cu Teflon®" a fost gandita pentru a raspunde nevoii de a face din camera copiilor un spatiu cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii personalitatii acestora, dar si pentru a asigura revopsiri cat mai rare, in conditiile in care frecventa de renovare a acestor incaperi este mare.

"Copiii isi exprima de multe ori creativitatea desenand sau colorand peretii camerei, ceea ce face ca acest spatiu sa necesite numeroase redecorari. De aceea, am dezvoltat un produs dedicat, care este foarte rezistent la murdarire", explica Oana Robu.

Produsul permite curatarea usoara a peretilor, in caz de patare, si creeaza o atmosfera de poveste, prin culori pastelate, care stimuleaza creativitatea si au rezistenta indelungata.

Culorile disponibile in gama Savana Kids cu Teflon® sunt:

Galben raza soarelui
Violet mantia regelui
Roz povesti cu zane
Bleu izvorul viselor
Portocaliu dovleacul magic
Olive printul broscoi
Crem turta dulce

Savana Kids este disponibila in ambalaje de 2,5 litri, la pretul recomandat de 60 de lei la raft, in magazinele traditionale de retail, retelele de bricolaj si showroom-urile Fabryo din tara.

Incepand cu data de 1 martie, veti gasi mai multe detalii pe: www.savanaculoare.ro si www.fabryo.com.

Despre Fabryo
Fabryo Corporation este cel mai mare producator de lacuri si vopsele decorative din Romania, produsele fiind comercializate exclusiv pe piata romaneasca. Din 2009, Fabryo este lider de piata in segmentul de lacuri si vopsele decorative. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 20 milioane de EUR, derulate din 2006, pana in prezent si dispune de cea mai extinsa retea de colorare computerizata de pe piata. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.Din 2006, odata cu dezvoltarea primelor produse Savana cu Teflon®, Fabryo este partener exclusiv DuPont in Romania, pe segmentul vopselelor decorative, si foloseste sub licenta marca Teflon®. De-a lungul timpului, sub brandul Savana cu Teflon®, compania a lansat vopsele lavabile, emailuri, lacuri si produse specializate - Savana Protector.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

CREIERUL ￯ TESTUL CONEXIUNILOR
  • person

    "fericirea depinde doar de noi"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right