Fiskars QuikFit te invita la curatenia de toamna

Fiskars QuikFit te invita la curatenia de toamna
  calendar_month        
Gama Fiskars QuikFitaA"¢ se extinde cu noi capete interschimbabile: maturi, foarfeca de taiat la inaltime, curatator de jgheaburi, grebla pentru flori.

Castigator al premiului pentru design red dot, sistemul cu capete interschimbabile Fiskars QuikFitaA"¢ continua sa se extinda cu unelte noi - maturi pentru gradina si alei sau curatatorul de jgheaburi, sunt unelte pregatite pentru curatenia de toamna. In plus, in ianuarie 2013 vor fi introduse grebla pentru flori, foarfeca pentru taiat la inaltime si noul maner Fiskars QuikFitaA"¢, regandit la o dimensiune mai practica, de 24 cm, special pentru utilizarea capetelor de plantatoare.

Noul curatator de jgheaburi Fiskars QuikFit

Nou in gama QuikFitTM, curatatorul de jgheaburi, impreuna cu coada telescopica Fiskars QuikFitTM (extensibila pana la cinci metri) permit un control sigur de la sol atunci cand curatati jgheaburile.

Reglarea flexibila permite ca ambele capete sa fie pozitionate in unghiul optim, astfel incat utilizatorul sa se afle la o distanta convenabila fata de jgheab.

Actiunea dubla elimina deseurile dense cu ajutorul racletei in timp ce peria rotunjita elimina resturile si curata foarte bine marginile laterale ale jgheabului.

Matura de curte Fiskars QuikFit

Perii maturii de curte sunt ideali pentru curatarea zonelor pavate si a scarilor sau pentru indepartarea zapezii cu usurinta. Conectarea la coada QuikFitaA"¢ asigura un maturat usor, fara efort iar perii Fiskars PowerCleanaA"¢ - mai grosi pe marginea din fata si mai subtiri, de culoarea teracotei, pe marginea din spate aA€A" ofera un periaj puternic.

Matura pentru alei Fiskars QuikFit

Perii moi si scurti ai maturii pentru alei o fac perfecta pentru suprafetele de lemn sau pentru suprafetele pretentioase. Matura are un design special care aduna praful si diferite resturi. Conectarea la coada QuikFitaA"¢ permite o miscare ergonomica si usoara.

Matura Fiskars QuikFit

Perii rezistenti de lungime medie ai acestei maturi au fost special conceputi pentru a inlatura frunzele, nisipul sau apa de pe suprafete neregulate.

Conectarea la coada Fiskars QuikFitaA"¢ asigura o miscare dreapta, dintr-o parte in alta, astfel incat efortul este redus semnificativ.

Toate capetele de maturi din gama Fiskars QuikFitaA"¢ au o bara de protectie care apara suprafetele de lovituri. Conectati si schimbati cu usurinta cele trei noi capete de maturi prin sistemul aA€AtclickaA€At al cozii Fiskars QuikFitaA"¢.

Foarfeca pentru taiat la inaltime Fiskars QuikFit

Nou pentru 2013, foarfeca pentru taiat la inatime Fiskars QuikFitaA"¢ este un bun partener pentru tuns copacii.

Folosind noua extensie a gamei, gradinarii pot atinge intaltimi de pana la 5 m cu coada lunga Fiskars QuikFitaA"¢ si de pana la 2,5 m utilizand coada telescopica medie, avand in tot acest timp o pozitie sigura pe sol.

Folosind extensia cu mecanismul PowerReelTM, gradinarii pot obtine o putere mai mare de taiere reusind sa taie cu usurinta chiar si crengi de pana la 32 mm in diametru.

Extensia permite ca taierea sa se faca din fata crengii astel incat unghiul de 26A° asigura o mai buna manevrabilitate.
51352.jpg


Grebla pentru flori Fiskars QuikFit

Noutate pentru 2013, grebla pentru flori are 7 dinti flexibili, ideali pentru greblatul in paturi de flori, sub tufisuri si in locuri inguste pentru curatarea buruienilor, adunat iarba sau frunze uscate.

Dimensiunea pratica o face usor de transportat atunci cand va deplasati spre alte gradini. Este ideala pentru utilizare cu manerele mici si medii Fiskars QuikFitaA"¢.

La un "click" distanta de o gama intreaga de oportunitati

Noile capete Fiskars QuikFitaA"¢ pot fi schimbate usor si rapid cu ajutorul mecanismului inovator. Sistemul ingenious permite conectarea cu usurinta a unei game intregi de capete la o coada, oferind astfel si o varianta eficienta de depozitare. Folosind sistemul de conectare a capetelor Fiskars QuikFitaA"¢, gradinarii vor putea sa isi indeplineasca activitatea rapid si simplu, sezon dupa sezon, pastrand magazia curata si ordonata.

Reinventarea gradinaritului

Gama Fiskars QuikFitaA"¢ este un exemplu notabil al aspiratiei companiei de a reinventa experienta gradinaritului cu ajutorul unor materiale si inginerii avansate. Suntem de parere ca toate lucrurile, chiar si cele mai simple pot fi facute mai bine si mai ingenios astfel incat lucrul in gradina sa devina mai simplu, mai usor, mai eficient si pur si simplu mai placut - asa cum ar trebui sa fie in definitiv gradinaritul.
Recomandari