Skip to article

Gadgeturi de bucatarie: Oala de fiert sub presiune de la Delimano

Multi cunosc, putini au folosit oala de fiert sub presiune, sau cel putin au auzit de ea la bunici, unchi, matusi, etc.

A lipsit ce-i drept, un timp de pe piata, insa acum puteti achizitiona noua oala sub presiune Tempo Presto de la Delimano.


Spre deosebire de oala clasica pe care o avem toti in bucatarie, acest produs prezinta 3 avantaje principale:


1. mancarea se prepara mult mai repede (pana la 70% fata de gatitul in mod traditional)
2. economisim automat energie (gaz) aA€A" intre 30% si 60%
3. timpul de fierbere fiind mult mai redus, se pastreaza mai multe vitamine, nutrienti si minerale

Care este secretul din spatele Delimano Tempo Presto?
Delimano Tempo este un sistem complet de gatit ce poate fi folosit zi de zi. Oala sub presiune este disponibila in 3 dimensiuni si in combinatie cu oricare dintre accesoriile din gama Tempo, transforma gatitul intr-o experienta usoara si placuta.

Punctul de fierbere al apei este la 100A° C. Odata ce s-a atins aceasta temperatura intr-o cratita normala, ea ramane constanta pana cand se opreste sursa de caldura.

Spre deosebire de gatitul traditional, folosirea unui capac pentru fierbere sub presiune impiedica iesirea aburului generat in timpul fierberii, datorita inchiderii etanse. Aceasta inseamna ca aburul ramane in oala si contribuie la cresterea presiunii care poate varia si poate fi reglata exact de utilizator cu ajutorul supapei de reglare a presiunii.

Presiunea face si ca temperatura din vas sa creasca la peste 100A° C. Temperatura maxima la care ajunge vasul sub presiune Delimano este de 120A° C.
Gadgeturi de bucatarie: Oala de fiert sub presiune de la Delimano



Asadar, mancarea ta fierbe mai repede si poti economisi mult timp si energie.

Economisesti cu pana la 70% din timpul de gatit
Gatind sub presiune poti economisi pana la 70% din timpul necesar in mod normal. Aceasta economie este foarte utila cand trebuie sa prepari cartofi, fasole, tocane, ciorba de vacuta aA€A" in loc de multe ore, mancarea ta preferata va fi gata in cateva minute.

Odata ce incepi sa gatesti cu acest vas sub presiune deosebit, il vei folosi zilnic ca sa reduci timpul prea lung petrecut in bucatarie. Iata cateva exemple:

Castigi 65 minute cand prepari gulasul
Castigi 35 minute la tocata de legume
Castigi 13 minute la cartofi

Mancarea ta va avea un gust mult mai bun aA€A" si va fi si mai sanatoasa
Cu ajutorul acestei oale sub presiune, mancarea ta se va prepara delicat, fierband mai putin si intr-un mediu de gatit la aburi fara oxigen. Fiecare minut castigat inseamna un castig in vitamine, nutrienti si minerale:

Vitamina A: pana la 82%,
Vitamina B1: pana la 77%
Aminoacizii esentiali din proteinele din carne se pastreaza in proportie de pana la 95%

In bucataria ta ramane un miros proaspat si curat aA€A" gata cu mirosurile grele de gatit
Delimano Tempo Presto este un sistem de gatit etans care impiedica aburul si toate celelalte mirosuri sa iasa din oala sub presiune. Dupa ce ai gatit cu Delimano Tempo Presto, bucataria ramane fara abur gras si fara mirosuri neplacute de la gatit.

Redu consumul de energie cu pana la 70%, economisind bani
Cu ajutorul lui Delimano Tempo vei gati mai rapid, economisind timp si energie, pana la 70% pregatind preparate cu timp mai lung de gatire si intre 30% si 40% la preparatele cu timp mai scurt de gatire.

Pentru a evita surprizele neplacute din bucatarie, oala Delimano Tempo prezinta 4 elemente cheie pentru siguranta deplina

Supapa de reglare a presiunii: permite automat aburului sub presiune sa se elibereze cand se ajunge la nivelul de presiune (temperatura) prestabilit.
Blocaj pentru presiune reziduala: Sistemul de blocare a presiunii blocheaza mecanismul de deschidere a capacului pentru fierbere sub presiune de indata ce incepe sa se acumuleze presiunea si dupa fierbere, capacul nu se poate deschide pana nu s-a eliberat presiunea aburului.
Supapa de siguranta: Daca presiunea creste prea mult, supapa de siguranta permite automat aburului (presiunii) sa iasa.
Fereastra de siguranta: Fereastra de siguranta este un element de siguranta suplimentar inserat in capac. Daca in oala de inox se acumuleaza prea multa presiune, inelul de etansare o impinge afara prin aceasta fereastra, iar astfel aburul este eliberat.

Pentru mai multe detalii vizitati www.delimano.ro

Articole recomandate

7 trucuri din bucatarie la care sarea este eroina 7 trucuri din bucatarie la care sarea este eroina
Sarea are nenumarate utilizari in bucatarie, insa nu toate au legatura cu gustul mancarurilor. Iata 7 trucuri din bucatarie la care sarea este eroina. 1. Creste temperatura apei Oamenii cred ca, daca adaugi sare in apa, aceasta fierbe mai repede. De fapt, sarea face ca apa sa fiarba la o
TOP 10 probleme ale stapanilor de cainii rezolvarea lor TOP 10 probleme ale stapanilor de cainii rezolvarea lor
Esti posesorul unui caine prea nazdravan si cauti solutii pentru „deraierile” acestuia? Poate te-ai saturat sa gasesti locuinta cu „fundul in sus” cand te intorci acasa sau sa cureti masina dupa fiecare drum cand ai cainele la bord sau sa alergi pana-ti dai sufletul doar
Planta banilor. Unde se amplaseaza in casa ca sa ai noroc la bani Planta banilor. Unde se amplaseaza in casa ca sa ai noroc la bani
Planta banilor. In feng shui-ul traditional, exista plante care sporesc energia abundentei si de aceea poarta numele de planta banilor. Planta banilor se asaza, de regula, in centrul bunastarii dintr-o casa, dar poate fi benefic si in alte zone ale casei. Cum alegi planta banilor Poti alege orice
Cum sa fii gata de relaxare: 5 ponturi de la #MareaOrganizare Cum sa fii gata de relaxare: 5 ponturi de la #MareaOrganizare
Cand se apropie sarbatorile, parca panica de a face ordine in casa, de a avea totul organizat este si mai mare. Daca in alte perioade ale anului merge si asa , cand vin sarbatorile parca ne mobilizam mai repede. Diana Mihaila, primul professional organizer si consultant in metoda celebra Kon Mari,
De ce sa adaugi bicarbonat cand fierbi ouale De ce sa adaugi bicarbonat cand fierbi ouale
Ti s-a intamplat sa cureti coaja oului, cu tot cu albusul? Acest lucru se intampla deoarece oul este foarte proaspat. Expertii spun ca, pentru fiert, oul ideal ar trebui sa aiba intre 7 si 10 zile. In acest interval, oul este mai alcalin si devine mai usor de curatat. Ouale proaspete sunt mai acide
Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.
Ele.ro iti recomanda