Glade Sense&Spray Collection, odorizantul care iti decoreaza inteligent camera de zi

Glade Sense&Spray Collection, odorizantul care iti decoreaza inteligent camera de zi
  calendar_month        
Daca pana acum odorizantul de camera te-a incantat mai ales prin parfumul proaspat, noul Glade Sense&Spray Collection face un pas inainte: este primul odorizant automatic, dotat cu senzor de miscare, al carui design se integreaza perfect in decorul camerei de zi.

Lansat pe piata in luna iulie, Glade Sense&Spray Collection iti ofera avantajul unui design special, diferit de toate produsele din categoria lui. Liniile fine si culorile naturale il vor integra armonios in decorul camerei de zi sau al dormitorului.

Glade Sense&Spray Collection pastreaza si desavarseste beneficiile pe care ti le poti dori de la un odorizant de camera, "imbracate" insa intr-un design elegant, care se asorteaza usor cu orice stil decorativ.

Datorita mecansimului imbunatatit, senzorul de miscare declanseaza parfumul mai frecvent, la fiecare 20 de minute, cat timp iti simte prezenta. Odorizantul este dotat cu buton de extra-parfum, pentru un plus de prospetime ori de cate ori simti nevoia.

51116.jpg

Este disponibil in doua arome proaspete, florale, care te destind si te bine-dispun: Clean Linen este parfumul proaspat al asternuturilor curate, combinat cu note discrete de citrice, note revigorante de pepene proaspat si note florale delicate de iasomie, frezii si mosc; Lavanda si iasomie este un amestec nou, placut, floral, in care iasomia iti aduce un sentiment de relaxare, iar suflul proaspat al lavandei iti da o stare de bine. Rezervele cu aceleasi arome au acum un continut cu 30% mai mare decat produsul obisnuit.

Alaturi de Glade Sense&Spray, cea mai potrivita alegere pentru baie sau hol, Glade Sense&Spray Collection iti ofera solutia completa pentru a improspata in mod inteligent aerul din intreaga locuinta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Varsta inceperii vietii sexuale
  • person

    "despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right