Skip to article

Hota cu aer conditionat de la Framke

Hota cu aer conditionat de la Framke
Dupa lansarea hotei cu LCD incorporat, Franke revolutioneaza din nou industria de echipamente incorporabile de bucatarie si aduce pe piata locala noua hota cu aer conditionat-Klima, de la Faber.

Hota cu aer conditionat Klima este prima din generatia de hote hibrid, creata in colaborare cu Olimpia Splendid, lider in domeniul aerului conditionat si cu studioul International de arhitectura si design King & Miranda.

Rezultatul este un aparat electrocasnic cu 2 functii distincte si independente, care sunt totusi complementare: functia de hota, extrem de silentioasa, este combinata pentru prima data cu o unitate de climatizare foarte puternica.

KLIMA este capabila sa raceasca, sa incalzeasca si sa purifice aerul intr-o incapere de pana la 40mp.

Cu ajutorul hotei KLIMA, aerul din bucatarie devine curat si sanatos. Si asta pentru ca, in combinatie cu functiile obisnuite de ventilatie si nivelul extraordinar de silentiozitate, noua hota KLIMA este echipata cu filtre aditionale montate in unitatea de control a climatului, care purifica aerul si elimina mirosurile neplacute, lasandu-l curat si perfect controlat din punct de vedere al calitatii.

KLIMA inoveaza atat prin tehnologie, combinand doua functii diferite si independente in acelasi aparat electrocasnic, cat si prin modul in care schimba perceptia despre bucatarie.

Cu hota KLIMA, bucataria devine cea mai dinamica si exclusiva parte a unei locuinte, fiind creata special pentru a raspunde nevoilor zonei in care petrecem cele mai placute momente ale zilei. Utilata cu aparate high-tech si in acord cu tendintele in design, bucataria isi castiga astfel rolul de lider al casei.


Specificatii tehnice:

• Pentru a acoperi toate necesitatile de dotare ale unei bucatarii, hota este disponibila in doua variante-90 cm si respectiv 120 cm, cu optiunea instalarii pe perete sau in sistem insula.
• Finisaj: inox/ inox si email
• Comenzi: electronice
• Iluminare: spoturi
• Filtre: anti-grasime, pot fi spalate in masina de spalat vase
• Clasa de eficienta energetica A.
• Panouri Confort: standardul de confort Faber reprezinta un echilibru perfect intre nivelul de eficienta si cel de zgomot. Hotele Faber pot garanta schimbul aerului din incapere de cel putin 10 ori intr-o ora la un nivel de zgomot care nu depaseste 55dB, nivel de zgomot ce nu deranjeaza ascultarea programelor TV sau o conversatie.
• Tasta 24 h: permite functionarea hotei timp de 24h, pentru a improspata continuu aerul, la un nivel de zgomot foarte scazut de 28 dB, nivel de zgomot ce nu este perceput de urechea umana.
• Mesaj avertizare saturare filter: hota semnalizeaza momentul in care trebuie sa curatati filtrele de anti-grasime sau sa inlocuiti filtrele de carbune.
• Pret recomandat: 2574 de euro (TVA inclus)

Despre FRANKE:

Franke Romania, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis din Elvetia, activeaza pe piata locala din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile, intr-o gama variata.

In prezent compania detine in portofoliu peste 1.000 de coduri de produse diferite. Sistemele de bucatarie includ toate echipamentele necesare unei bucatarii: chiuveta, baterie, plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor cu microunde si alte accesorii.

Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova si Serbia.

Articole recomandate

Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie
Animalele de companie sunt de cele mai multe ori membri cu drepturi egale in familie. Le iubim si ne dorim sa aiba o viata frumoasa, cat mai lunga si fara incidente medicale. In schimb, cainele sau pisica ne ofera dragoste neconditionata si numeroase momente de bucurie. Pe langa nevoile de baza ale
Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil
Crearea unui perete-galerie este un mod simplu și creativ de a da personalitate locuinței tale și un aer proaspăt, fără a investi mult în renovare. Oricare ar fi tipul de perete-galerie pentru care dorești să optezi, există mai multe elemente de
Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida
Ai decis că ai nevoie de o ușă sau o fereastră în plus în casa ta? Deschiderea unor goluri în zidărie pentru montarea de uși sau ferestre este o treabă dificilă, astfel că, dacă nu ești 100% sigur că te vei descurca, cel mai
Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga
Masina de spalat este unul dintre electrocasnicele mari esentiale intr-o locuinta. Indiferent daca ai o familie numeroasa sau nu, aceasta isi va pierde din capacitatea de functionare daca nu depui un efort semnificativ in a o proteja si ingriji. La fel ca orice alt tip de masinarie, partile
Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat! Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat!
Ori de câte ori vorbim despre băi, mintea ne fuge în mod automat la aspectele funcționale ale acesteia, pentru că în trecutul nu foarte îndepărtat, aceasta era menirea lor. În prezent însă, am putea spune câ baia și-a