Skip to article

Idei simple pentru casa ta

Idei simple pentru casa ta
Parca te-ai saturat de vremea de afara si vrei sa vina o data primavara. Poti grabi lucrurile prin realizarea unor lucruri vesele.

Lalele, lalele, frumoasele mele lalele

Chiar daca inca sunt temperature scazute afara, poti face o saritura in anotimpul trezirii la viata, cu un aranjament simplu dar elegant. Cumpara cateva flori, lalele, daca gasesti si sticle, desfa buchetul si pune cate o floare, doua, trei in fiecare sticla.

Poti aseza florile si in borcane de diferite dimensiuni. Cauta si in podul bunicii cateva sticle cu aspect invechit. Cele pentru lapte sunt tocmai bune.

Pregateste o masa aparte

Transforma o tablita intr-o tava si pune cateva bucati de branza (cele preferate), iar alaturi scrie-le denumierea. Acest lucru este util atunci cand dai o mica petrecere.Idei simple pentru casa taFelicitari personalizate

Trimite-le prietenilor sau familiei felicitari facute din literele jocului de scrable. Scrie mesajul pe o tabla de joc adevarata, fa o fotografie si scoate-o la imprimanta.

Picteaza

In cazul unei biblioteci, picteaza interorul intr-o culoare, si exteriorul in alta. Este o activitate usor de facut daca poti scoate tablia sin spate a bibliotecii, daca nu lipeste banda de scoci pe margini, pentru a nu avea surprize.

Transforma lucrurile

Cu toii am primiti servicii de cafea. Pe unele nu le-am folosit deloc. Ia serviciul de cafea si pune-l in baie. Foloseste bolul pentru lapte pentru depozitarea tampoanelor de vata, bolul de zahar petru betisoarele de urechi si cestile pentru pensulele de machiaj.

Refoloseste

Anul trecut ai investit intr-un calendar artisitic, dar acum e 2008 si trebuie sa-l arunci. Daca ti-au placut imaginile, inca te poti bucura de ele, inramandu-le. Spor la treaba!

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un