Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars

Intampina iarna cu uneltele pentru zapada Fiskars
  calendar_month        
Toata lumea iubeste zapada, insa deseori aceasta vine cu probleme si surprize pentru care e nevoie de unelte protrivite. Iarna este necesar sa isi poti curata eficient aleea dupa viscol si sa ai o lopata de incredere. Fiskars te ajuta sa te bucuri de iarna chiar si cand aceasta te ia prin surprindere.

Toate uneltele Fiskars pentru zapada au fost concepute si gandite pentru utilizatori. Pe langa greutate redusa, durabilitate si rezistenta, uneltele Fiskars sunt ergonomice si elimina aplecarile dificile din timpul deszapezitului. in acelasi timp, muchia din metal sapa in zapada si in gheata mai dura.

Deszapezitul reprezinta o buna ocazie de a face miscare in aer liber, iar la sfarsit puteti sa va bucurati de rezultatul muncii depuse aA€A" o alee curata, usor accesibila. inainte de a incepe, executati cateva miscari de incalzire si imbracati-va corespunzator. De asemenea, este bine sa alegeti unealta potrivita pentru ceea ce aveti de facut.
51412.jpg


Cazmalele si lopetile de zapada sunt solutia perfecta pentru curatarea curtilor mici si deszapezirea suprafetelor aflate sub nameti.

Impingatorul de zapada este unealta potrivita atunci cand zapada poate fi impinsa intr-o singura directie, evitandu-se astfel sapatul sau ridicatul zapezii.

Pentru curtile mari si pentru indepartarea eficienta a zapezii, impingatorul sanie pentru zapada este cea mai buna solutie. Folosind forta picioarelor si a spatelui este foarte usor sa degajati portiuni mari de zapada, evitand efortul asupra mainilor si umerilor.

Pentru soferii iscusiti, e intotdeauna bine sa aveti in dotare Lopata pentru masina Snow Light atunci cand va deplasati cu masina in conditii de iarna si pe drumuri periculoase.
Recomandari