Skip to article

Miele aduce noi tehnologii in domeniul echipamentelor electrocasnice

Miele aduce noi tehnologii in domeniul echipamentelor electrocasnice
Inovatia reprezinta un proces continuu pentru producatorul german de electrocasnice premium Miele, motiv pentru care vara anului 2011 marcheaza introducerea a noi tehnologii revolutionare in domeniul solutiilor pentru spalare si pentru intretinerea locuintelor.

Noua masina de spalat W 5000 Supertronic, cea mai inteligenta masina de spalat din lume, conceputa pentru a oferi cea mai buna modalitate de intretinere a rufelor intr-o maniera deopotriva economica si ecologica. Noul model de varf din categoria masinilor de spalat de la Miele beneficiaza de functia de spalare cu abur - Steam Care - precum si de sistemul unic Auto-Dos, primul dozator automat conceput deopotriva pentru detergent lichid si solid, care permite economii de detergent de pana la 30%.

Noul model de uscator de rufe T 8000 Supertronic, cel mai performant uscator de rufe de la Miele, inglobeaza functii unice, pentru a conferi cea mai buna ingrijire a materialelor delicate cum ar fi lana sau matasea.

Noul model T 8000 Supertronic integreaza tehnologia de uscare prin pompare a aerului cald, oferind, in acelasi timp, eficienta energetica A.

Pentru cel mai nou model de masini de spalat de sine statatoare W 5965 WPS, Miele a inclus tehnologia unica Steam Care, pentru a-i oferi utilizatorului optiunea de a improspata pana la 8 kg de rufe, fara a mai fi necesara spalarea acestora, reducand astfel si timpul obisnuit de calcare.

Noul aspirator S 5211 Eco Line Green furnizeaza performante superioare in intretinerea suprafetelor, la un nivel extrem de redus al consumului de energie. Aspiratorul dispune de un motor cu o putere de 1300 W, care permite insa o curatare la fel de eficienta ca un echipament cu motor de 2000 W - ceea ce se transpune, in final, in economii considerabile de energie si bani.

Despre Miele

Fondata in 1899, compania Miele a fost de la bun inceput o afacere de familie, apartinand familiilor Miele si Zinkann - aflate astazi la a patra generatie. Filozofia companiei - Immer Besser (Mereu mai bine) - se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in devoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta in utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamentele electrocasnice din lume, cu peste 16.000 de angajati, 12 unitati de productie, operatiuni in peste 100 de tari si o cifra de afaceri globala de 2,83 miliarde de euro (perioada iunie 2009 - iunie 2010).
Miele aduce noi tehnologii in domeniul echipamentelor electrocasnice


Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de intretinere a rufelor; masini de spalat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, racitoare de vinuri. in plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) ofera sisteme de intretinere a rufelor si masini de spalat vase pentru uz profesional, dar si aparatura pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator.

In 2007, Miele Appliances SRL si-a deschis portile si in Romania, una dintre principalele tari din Europa de Sud-Est care proiecteaza o perspectiva noua asupra afacerilor Miele la nivel global.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un