Noul Dero Prospetime Pura, 5 plante ce inlatura mirosurile neplacute

Noul Dero Prospetime Pura, 5 plante ce inlatura mirosurile neplacute
  calendar_month        
Levantica, eucaliptul, menta, pinul si arborele de ceai, plante minune cunoscute de secole pentru proprietatile lor antibacteriene sunt ingredientele active din noul Dero Prospetime Pura.

Noul produs de la Dero inlatura mirosurile neplacute si aduce ca principal beneficiu o foarte buna igiena a rufelor.

Practic, ingredientele minune actioneaza ca un magnet natural pentru mirosurile neplacute pe care le absoarbe si ulterior le elimina.
64258.jpg

In plus, rufele spalate cu Dero Prospetime Pura raman impregnate cu un parfum proaspat, care se mentine multa vreme dupa spalare.

Dero Prospetime Pura, lansat pe piata incepand cu aceasta luna, vine sa completeze gama de produse, alaturi de Dero Ozon+, Dero levantica si iasomie si Dero flori tropicale sAAAAAAAAi iris alb.

Marca romaneasca cu traditie, Dero este prezent pe piata inca din 1966. in timp, brandul si-a pastrat valorile fiind aceeasi marca vesela si amuzanta care combina traditia, inovatia si pasiunea pentru a oferi consumatorilor o experienta a spalatului placuta, plina de parfum si prospetime.

Astazi, Dero este detergentul cu cel mai mare numar de consumatori din Romania (conform GfK) si ocupa, de multi ani, pozitia de lider in volum al pietei de detergenti, cu o penetrare, in 2012, de 51.2%.

In prezent, unul din trei pachete de detergent cumparate in Romania poarta marca Dero.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Un roman despre Freud si Londra pe care as vrea sa-l citesc
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right