Skip to article

Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!

Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!
Materiale necesare:
Dremel Pistol de lipit 930 si baghete de lipit universale de temperatura mica Dremel 7 mm si baghete cu sclipici Dremel 7 mm
Dremel 3000 cu freza de gravura cu disc de diamant 7105 si cu ax flexibil
Placa de lipit Dremel
Globuri de sticla de 8 cm, din sticla transparenta
Prosop de maini/laveta moale
Castroane/farfurii si linguri
Ochelari de protectie
Sclipici alb

Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!


Pasul 1
Indoiti materialul moale, pentru a crea o suprafata amortizata si asezati globul de sticla transparenta pe aceasta. Luati unealta dvs.

Dremel 3000 cu axul flexibil atasat, introduceti freza de gravura cu disc de diamant 7105 si gravati o serie de modele de fulgi de zapada, mai mici sau mai mari, in mod aleatoriu, pe glob, lasand spatii intre modele.

Trebuie sa fiti foarte delicati si in niciun caz nu trebuie sa apasati pe suprafata, deoarece aceasta va sparge globul fragil de sticla. Asigurati-va de faptul ca purtati ochelarii de protectie Dremel.Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!


Pasul 2
Introduceti o bagheta de lipit transparenta de 7 mm in pistolul de lipit cu temperatura duala 930 si asezati-l pe suportul de lipit Dremel.

Conectati pistolul pe temperatura joasa inainte de a-l lasa sa se incalzeasca.

Utilizati apoi pistolul de lipit Dremel 930 pentru a desena motive delicate cu fulgi de zapada intre fulgii de zapada gravati.
Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!


Pasul 3
Lucrati rapid, astfel incat adezivul sa isi pastreze proprietatile de lipire, asezati pistolul de lipit Dremel 930 in siguranta pe suportul de lipire Dremel, mentinand globul de sticla deasupra vasului cu sclipici alb, utilizand o lingura pentru a presara sclipiciul peste adeziv.

Asigurati-va de faptul ca intregul model este acoperit de sclipici inainte de a indeparta cu grija sclipiciul excesiv de pe glob.Pas cu pas: Creati o piesa centrala, ca decoratiune pentru masa de sarbatori!


Pasul 4
Permiteti pistolului de lipit Dremel 930 sa se raceasca, apoi introduceti o bagheta de lipit argintie cu sclipici.

Avand pistolul de lipit setat pe temperatura joasa, aplicati lipiciul cu sclipici argintiu, pentru a dezvolta si a decora suplimentar motivele gravate, utilizand imaginea finala ca punct de reper. Agatati globul finisat.

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o