Radioul portabil Retro Fashion de la E-Boda iti aduce muzica oriunde te afli!

Radioul portabil Retro Fashion de la E-Boda iti aduce muzica oriunde te afli!
  calendar_month        
Indiferent ca vara aceasta alegi drumetiile la munte, picnicurile sau o dupa-amiaza linistita pe plaja, poti sa ascultati muzica preferata la radioul portabil cu ceas si termometru E-Boda Retro Fashion R200.

Retro Fashion este un accesoriu chic, foarte util in activitatile in aer liber sau in concediu. Radioul are un difuzor puternic care te va incanta cu postul de radio dorit, sau folosind intrarea AUX, cu compilatiile preferate de pe MP3 sau MP4 player.

Display-ul, iluminat cu albastru, indica ora, data si temperatura. Astfel, vei sti in fiecare moment starea vremii. De asemenea, il puteti asorta cu celelalte accesorii, deoarece radioul poate fi comandat in doua culori: mov si maro.

Retro Fashion are o autonomie a bateriei de pana la 30 de ore. In plus, radioul are si functia de alarma de desteptare si pe cea de cronometru.

Dimensiunile reduse si greutatea de sub un kilogram vor face ca radioul Retro Fashion sa acompanieze toate zilele insorite petrecute in compania celor dragi.

51337.jpg
Radioul portabil Retro Fashion R200 poate fi achizitionat din marile retele de hypermarket-uri, din retelele de magazine specializate, dar si de pe site-ul www.e-boda.ro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right