Samsung Diamond, o bijuterie ce iti protejeaza hainele

Samsung Diamond, o bijuterie ce iti protejeaza hainele
  calendar_month        
Samsung a adus pe piata romaneasca masina de spalat Diamond, o combinatie eleganta si feminina ce dispune de functii care ii maresc durabilitatea si protejeaza hainele.

Aceasta masina incorporeaza o serie de tehnologii de ultima generatie care asigura protectia completa a hainelor tale, astfel ca tu sa le imbraci cu placere mai mult timp.

Samsung Diamond integreaza modelul de tambur Diamond Drum, caracterizat prin gaurile de scurgere a apei mai mici cu 43% in comparatie cu modelele conventionale, fapt ce previne deteriorarea constanta a hainelor.

Programul special pentru lana, "Wool Course", are grija de cele mai delicate tesaturi, mentinandu-le forma si prevenind stramtarea lor prin spalare. Optiunea "Baby Care" este un program special creat pentru spalarea hainelor celor mici, dar si a altor tesaturi din bumbac, la o temperatura de 95 de grade, pentru o igienizare perfecta a acestora. Poti uita si de spalarea manuala si sa utilizezi programul special creat de Samsung pentru a-ti usura munca.

In plus, functia "Silver Wash" este conceputa sa inlature efectiv toata mizeria si bacteriile din haine, astfel incat acestea sa fie impecabil de curate. Avand ca mecanism un proces de electroliza a ionilor de Argint, aceasta tehnologie permite o spalare eficienta si o reducere substantiala a bacteriilor chiar si in apa rece, iar cuva masinii de spalat nu va mai fi o sursa de bacterii, deoarece nu vor mai fi probleme de genul detergentilor nedizolvati, mizerie sau microbi care se depun in interiorul ei.

In afara de ingrijirea delicata si eficienta a hainelor, Samsung Diamond dispune si de functii de protectie impotriva variatiilor de tensiune si a scurgerii apei, elemente ce contribuie la siguranta produsului si ii confera durabilitate.

Functia exclusiva Samsung "Volt Control" permite masinii sa functioneze in siguranta la un nivel deviat de tensiune de ±25%, in timp ce "Aqua Stop" previne micile sau marile accidente casnice, precum inundatiile si distrugerile cauzate de apa. Aceasta functie consta intr-o valva de protectie care se conecteaza direct la robinetul de apa si un sistem de senzori digitali care intrerup alimentarea si functionarea masinii imediat ce detecteaza o scurgere.

La aceste caracteristici se adauga si rezistenta ceramica, o componenta foarte importanta a masinii de spalat. Datorita materialului ceramic, cu o suprafata mai putin poroasa, depunerile de calcar sunt mult diminuate, ceea ce tripleaza durata de viata a masinii.

Design-ul masinii Samsung Diamond a fost gandit astfel incat sa-ti fie cat mai usor sa o folosesti: hublou de mari dimensiuni, ca sa manevrezi cu usurinta rufele voluminoase, afisaj central, ca sa ai vederea de ansamblu asupra actiunii, precum si butoane de programare ergonomice care-ti asigura un control complet si facil.

Masina de spalat Samsung Diamond ofera utilizatorilor o varietate de modele, cu o capacitate de 5kg si 6kg, modele in culori diferite (argintiu si alb), precum si patru optiuni pentru hublou.

Facand tot posibilul pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor, Samsung Diamond este alegerea perfecta pentru cei care pretuiesc design-ul si cauta un produs durabil, care sa le ofere cea mai buna ingrijire a hainelor.

Recomandari