Skip to article

Sandale high-tech

Sandale high-tech
Veche de cand lumea, meseria de "dama de companie", presupune si anumite riscuri, pe care cele care o practica, trebuie sa le asume.

Printre riscurile meseriei, se numara si posibilitatea ca a doua zi "practicantele" sa se trezeasca cu diverse insemne corporale, produse de pumnii partenerilor. Sau, si mai si, sa fie adresate in plina strada... unde, cel putin in Romania, nu sare nimeni in ajutor.

Pentru a veni in sprijinul "damelor de companie", cercetatorii au imaginat o pereche de sandale high-tech. Acestea au prevazut un sistem de alarma si GPS.

Alarma, face un zgomot destul de puternic, menit a speria atacatorii, iar apasarea pe un buton situat pe talpa sandalelor alarmeaza serviciile publice.

Sandale high-techPrin intermediul unui sistem de localizare, politia poate identifica locul in care se afla persoana respectiva, iar datorita ecranului LCD montat pe talpa sandalelor, pot fi furnizate si imagini video.

Nu este garantat ca un asemenea sistem ar functiona si in Romania, iar politia s-ar grabi sa intervina prea curand, insa sa speram la mai bine nu la mai rau, caci firea romanului e optimista si uneori cam prea toleranta!

Articole recomandate

Feng Shui: lucruri pe care nu ar trebui sa le tii in casa pentru ca atrag ghinonul Feng Shui: lucruri pe care nu ar trebui sa le tii in casa pentru ca atrag ghinonul
Potrivit teoriei Feng Shui, exista lucruri pe care nu ar trebui sa le tii sub nicio forma in casa ta deoarece atrag ghinionul. De asemenea, este foarte importanta ca anumite obiecte din casa sa fie puse in locuri specifice pentru a aduce bunastare.  Iata cateva obiecte pe care ar trebui sa le
Visezi la o bucatarie ca-n reviste? Blatul de lucru din granit iti va transforma bucataria Visezi la o bucatarie ca-n reviste? Blatul de lucru din granit iti va transforma bucataria
A fost odată ca niciodată… o vreme în care lemnul era singurul material la care se gândeau proprietarii de case sau de apartamente atunci când visau la blatul perfect pentru bucătăria lor! Bucătăria este socotită, deseori, drept „inima
Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi
Camera bebelusului este una dintre principalele preocupari ale oricarei viitoare mame. Fiecare isi doreste ce este mai bun si mai frumos pentru copilul ei si e firesc sa fie asa. Amenajarea camerei bebelusului este misiunea perfecta pentru orice viitoare mamica. Va cauta ore in sir toate variantele
Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute. Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute.
Se intampla, adesea, ca sa ai libere doar 30 de minute, asa ca te vei gandi, „Doamne, ce pot face intr-o jumatate de ora?” Ei bine, doar de atat ai nevoie pentru a-ti organiza sifonierul. Sau macar sa iti faci ordine intre haine. Iata cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute:
Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari
Lavanda are un miros minunat. Atat florile cat si uleiul de lavanda au multiple utilizari care te vor uimi. Lavanda este folosita ca planta medicinala din vremuri indepartate, iar proprietatile terapeutice ale uleiului esential extras din flori au fost descoperite la inceputul secolului al XX- lea.