Trucul cu scortisoara pentru a scapa de mirosul urat din baie

Trucul cu scortisoara pentru a scapa de mirosul urat din baie
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 18:20
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 18:24
     
Dacă ai încercat tot felul de trucuri de curățenie pentru a scăpa de mirosurile urate din baie și nimic nu funcționează, aceasta este ideal pentru tine. Încearcă acest truc cu scorțișoară pentru a scăpa de mirosul de urină din baie.

Dacă bei suficiente lichide și ești sănătos, urina ta nu ar trebui să aibă un miros puternic, însă, dacă este foarte concentrată și are un miros asemănător amoniacului, ar putea fi vorba de o boală de fond. Dar, în orice caz, mirosurile de urină sunt aproape inevitabile în baie și sunt adesea ascunse sub capacul toaletei sau sub marginea vasului. 

Trucul cu scorțișoară pentru a scăpa de mirosul de urină din baie

Uneori este nevoie de un amestec puternic, mai degrabă decât de un singur produs, pentru a scăpa de mirosul urât din vasul de toaletă. Apa stagnantă, deșeurile și chiar bacteriile din conducte își fac intotdeauna aparitia si duc la mirosuri neplacute.

De ce aveți nevoie:

O lingură de scorțișoară măcinată
O lingură de cuișoare
Coajă de portocală sau de lămâie
O bandă elastică
O bucată de pânză poroasă
Un bol de sticlă

Procedura: Mai întâi, puneți coaja citricelor alese în interiorul recipientului, iar deasupra, aruncați scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă și se acoperă cu o bucată de pânză (puțin mai mare decât "gura" recipientului). Se fixează cu ajutorul elasticului. Acum trebuie doar să îl puneți în baie și să îi schimbați conținutul la fiecare 15 zile. Poți repeta procedura și să pui câte unul în fiecare cameră din casă pentru a contracara tot felul de mirosuri neplăcute.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere