Trucul viral pentru a elimina mirosul de tutun din casa ta

Trucul viral pentru a elimina mirosul de tutun din casa ta
  calendar_month        
Tutunul este unul dintre cele mai neplăcute mirosuri pentru nefumători. De fapt, acesta îi deranjează chiar si pe fumători, care s-au săturat ca în casa lor să miroasă a tutun. Și nu este vorba doar de casă, ci și de tot ce se află în ea. Haine, prosoape... Totul este impregnat de un fum de tutun neplăcut.

Dar există mai multe soluții care vă vor ajuta să eliminați mirosul de tutun din casa.

Utilizați boabe de cafea

Cafeaua este un excelent neutralizator de mirosuri. De fapt, parfumeriile folosesc adesea borcane de cafea pentru a îndepărta mirosul de colonie din nas, astfel încât să puteți continua să încercați alte parfumuri și pentru ca aromele să nu se amestece. Punerea unui bol de boabe de cafea în camerele în care ați fumat este un aliat puternic.

Oțet

Atotputernicul oțet este aici pentru a vă ajuta. Pur și simplu fierbeți niște apă și adăugați câteva picături de oțet. Apoi distribuiți boluri cu amestecul în încăperile în care ați fumat și asta este tot.

Tamaia

Dacă vrei ca în casa ta să miroasă foarte bine și să scapi de mirosul de tutun, tot ce trebuie să faci este să aprinzi tămâie. Nimic nu se compară cu acest condiment pentru a neutraliza mirosul de țigări.

Recomandari