Skip to article

Update pentru Natura

Update pentru Natura
Proiectul Update pentru Natura initiat de Debo.ro se adreseaza tuturor celor care folosesc produse electronice si electrocansice si care doresc sa ofere ceva in schimb mediului pentru consumul lor.

Clientii Debo.ro care bifeaza optiunea Da, doresc ca Debo.ro sa planteze Gratuit un arbore pentru mine! in momentul in care fac o comanda, ofera astfel sansa de a se planta un copac in numele lor. Cu copacii stransi, Debo.ro va impaduri mai multe zone din tara. Prima actiune de plantare va avea loc in data de 13 nooiembrie 2010 la Cluj, unde se vor planta aproximativ 10.000 de copaci.

Cauza sociala:

Debo.ro este constient ca achizitionarea produselor electronice face ca energia consumata sa creasca exponential, folosirea acestora contribuind direct sau indirect la cresterea emisiilor de CO2. Din acest motiv si pentru ca vrea sa poata lasa mostenire copiilor nostri o viata echilibrata, intr-un mediu curat si sanatos, Debo.ro doreste sa devina cel mai verde magazin online. Impreuna cu clientii sai va lupta pentru pastrarea si imbunatatirea caracteristicilor de mediu actuale, promovand totodata un stil de viata responsabil cu privire la mediul in care traim.
Debo.ro isi ia angajamentul ca pentru fiecare comanda plasata pe site-ul sau sa planteze cate un copac, daca clientii au bifat optiunea "Da, doresc ca Debo.ro sa planteze Gratuit un arbore pentru mine!"

Desfasurarea proiectului:

Campania de strangere a copacilor de la clienti a inceput in luna septembrie. Fiecare copac adunat de la cei care comanda orice produs de la magazinul online Debo.ro, se va planta in data de 13 noiembrie 2010.

Debo.ro estimeaza ca pana la sfarsitul campaniei, va aduna 10.000 de copaci, care vor fi plantati pe un teren de 2 ha in localitatea Filea de Jos, judetul Cluj.
Acestia vor fi plantati cu ajutorul voluntarilor. Oricine doreste sa sprijine aceasta campanie in calitate de voluntar se poate inscrie completand acest formular.
Mai multe detalii gasiti aici.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un