Skip to article

5 plante care-ti aduc fericirea in casa

5 plante care-ti aduc fericirea in casa
Plantele au nu numai rol decorativ sau de purificare a aerului, ci pot fi adevarate talismane, daca stii pe care sa le alegi. Exista unele plante de apartament despre care se crede ca aduc iubire, fericire si armonie in familie.

Iata ce plante ar trebui sa ai in casa pentru a avea noroc:

Crinul pacii

Spathiphyllum, cunoscuta si drept Crinul pacii sau Fericirea femeilor, este o planta tropicala de interior despre care se spune ca aduce in casa intelegere reciproca si iubire. Femeile singure isi vor intalni repede jumatatea dupa ce vor aduce aceasta planta in casa lor, iar cuplurile tinere care isi doresc un copil il vor avea curand.

Violeta

In casele in care exista cel putin un ghiveci cu violete este mai putina cearta. Se spune ca aceasta floare este un simbol al iubirii eterne.

Floarea de ceara

Hoya carnoasa sau Floarea de ceara are un aspect foarte placut si un miros imbatator. In unele tari, aceasta planta este oferita de Sfantul Valentin si se spune despre ea ca daca o tii in dormitor va avea un efect pozitiv asupra vietii conjugale.

Mirtul

Mirtul este un arbust frumos, mereu verde, care face flori frumoase, placut mirositoare. Aceasta planta este folosita si ca leac pentru diverse afectiuni, insa se spune despre ea ca asigura succesul casniciei si ca aduce pace si fericire in casa. In multe tari, aceasta planta este considerata unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru tinerii indragostiti.

Oxalis

Oxalis este simbol al norocului si se spune ca persoanele care se afla in cautarea iubirii trebuie sa aiba in preajma, in locuinta lor, o astfel de planta. La fel si cuplurile care vor sa ramana unite trebuie sa se asigure ca au aceasta planta in casa.

Articole recomandate

7 plante comestibile care UCID cancerul. Remedii naturale care chiar au rezultate! 7 plante comestibile care UCID cancerul. Remedii naturale care chiar au rezultate!
Da! Ai citit bine! Exista plante care elimina celulele canceroase. Sunt comestibile si poate le-am consuma mai des daca le-am cunoaste adevaratele beneficii. Iata cateva dintre aceste plante binefecatoare care distrug sau impiedica formarea tumorilor: Usturoi Usturoiul
Cum faci sa nu mai calci niciodata rufe, dar sa nu iesi din casa cu haine mototolite Cum faci sa nu mai calci niciodata rufe, dar sa nu iesi din casa cu haine mototolite
Calcatul teancurilor de haine este un chin pentru multe dintre gospodine. Tricouri, pantaloni, fuste, cearsafuri, toate trebuie sa treaca in mod obisnuit pe sub talpa fierului de calcat. Dar ce-ai spune daca ai transforma calcatul intr-o moda veche si ai apela la cateva trucuri care sa te scape de
Plante care te apara de radiatiile calculatorului si televizorului. Iata ce trebuie sa tii in casa! Plante care te apara de radiatiile calculatorului si televizorului. Iata ce trebuie sa tii in casa!
Calculatorul si televizorul din casa pot emite radiatii puternice, care te pot imbolnavi grav. De exemplu, un televizor deschis radiaza pe o raza de 4-7 metri, iar chiar si cand este inchis el emite radiatii la 2 metri distanta! Fereste-te si de emisiile cuptoarelor cu microunde, ale
Plante care te ajuta sa ai un somn linistit si odihnitor! Plante care te ajuta sa ai un somn linistit si odihnitor!
Simti ca nu este odihnit/a niciodata si ca aerul din casa este greu de respirat? Plantele te pot ajuta sa ai un somn linistit si odihnitor. Iata mai jos care sunt acestea si beneficii au pentru sanatate: Iasomia Iasomia are un efect relaxant pentru minte si pentru trup.
Plante de apartament care te pot otravi. Scapa de ele acum! Plante de apartament care te pot otravi. Scapa de ele acum!
Plantele de apartamente sunt surprinzatoare si au numeroase beneficii pentru sanatate. Cu toate acestea, exista unele pe care nu ar trebui sa le tii in locuinta ta. Iata mai jos care sunt plantele care te pot otravi: Iedera Iedera este o planta cataratoare cu un aspect
Planta-minune care iti salveaza inima. Iata ce recomanda specialistii! Planta-minune care iti salveaza inima. Iata ce recomanda specialistii!
Remediile acestei plante sunt cunoscute inca din Antichitate, cand era folosita de vechii greci, romani si asiatici pentru tratearea unor diverse afectiuni. Medicii sunt de parere ca paducelul are efecte beneficii asupra sanatatii intregului organism, dar este eficient in mod special in tratarea