Cum poti pastra un spatiu de birou curat si primitor?

Cum poti pastra un spatiu de birou curat si primitor?
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
24 Iun 2022, 18:07
       
Pentru a putea lucra eficient și cu drag, oamenii au nevoie de un spațiu de birou curat și primitor. În cazul în care deții o firmă, te invităm să citești în continuare pentru a afla cum poți menține spațiul de lucru în cea mai bună condiție și de ce este important să externalizezi serviciile de curățenie!

În primul rând, trebuie să vorbim despre aerisirea spațiului. Dacă ferestrele se deschid, este bine ca încăperea să se aerisească periodic. Aerul proaspăt este benefic pentru sănătate și pentru confortul personalului firmei, așa că nu trebuie ratat acest pas. Chiar dacă este iarnă, câteva minute de aerisit la 2-3 ore vor fi suficiente pentru a vedea diferența. În cazul în care aerisirea se desfășoară prin intermediul unui sistem de ventilație, este bine să te asiguri că acesta este curățat si igienizat periodic. De asemenea, aparatele de aer condiționat trebuie curățate și igienizate în fiecare an, deoarece pot ascunde numeroase virusuri, bacterii și mucegai.

Apoi, este necesar ca fiecare persoană din echipă să contribuie zilnic la aspectul ordonat al spațiului de lucru. Chiar dacă va fi făcută curățenie periodic, lucrurile de pe birouri și din spațiile comune trebuie întotdeauna aranjate după ce au fost folosite. Astfel, ordinea și curățenia vor fi mai ușor de păstrat.

În zilele ploioase sau în perioada iernii, este posibil ca pardoselile să fie mai murdare decât de obicei. Pentru a evita acest lucru, se poate instala un covoraș foarte eficient la intrare și se pot pune la dispoziția tuturor șervețele umede care să curețe încălțămintea. Astfel, va fi protejat și biroul, iar personalul companiei nu își va mai face griji cu privire la modul în care arată încălțămintea iarna. Tot pentru a evita udarea pardoselii sau a mochetei, se poate instala un suport de umbrele chiar la intrarea în birou.

Este timpul să aducem în discuție și curățenia profesională. Dacă vrei să te asiguri că biroul arată excelent, de minim două ori pe an este nevoie de curățenie generală, efectuată de către profesioniști. Externalizarea serviciilor este o metodă excelentă prin care te poți bucura de atenția profesioniștilor, inclusiv în ceea ce privește curățenia. Dacă firma ta este situată în Cluj, îți recomandăm NOVO CLASS pentru cele mai bune servicii de curățenie. Astfel, poți opta pentru numeroase servicii de curățenie, inclusiv pentru curățenia generală.

O dată pe săptămână, optează pentru curățenie în birouri, pentru a menține ordinea și aspectul ordonat al spațiului de lucru. O echipa de la firma de curatenie Novo Class va veni oricând dorești, într-un interval stabilit de comun acord (chiar și în timpul programului de lucru) și va igieniza și dezinfecta băile și spațiile comune, va șterge praful, va aspira, va șterge geamurile și se va ocupa de tot ceea ce înseamnă curățenie la birou, pentru ca personalul tău să poată lucra mai eficient și să nu se îmbolnăvească.

Așadar, dacă îți dorești un spațiu de birou curat și primitor, apelează cu încredere la Novo Class!

Sursa foto: https://novoclass.ro/
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Cum pot fi atrasi angajatii performanti?
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere