Cum sa uzi plantele ca sa creasca mari si frumoase. Tehnica simpla, cu rezultate spectaculoase

Cum sa uzi plantele ca sa creasca mari si frumoase. Tehnica simpla, cu rezultate spectaculoase
  calendar_month        
Această tehnică este ideală pentru accelerarea creșterii tuturor plantelor. Această tehnică a devenit populară de curând, așa că acum este momentul perfect pentru a o încerca și pentru a da mai departe acest sfat tuturor celor pe care îi cunoașteți. Tot ce ai nevoie este un recipient cu apa pe care o vei turna pe plantele tale și ai terminat.

Pasul 1

Secretul acestei metode este să udați altfel decât de obicei, adică de la exterior spre interior. Metoda obișnuită este de a turna apă chiar lângă tulpină, d opreste creșterea plantei noastre. Așadar, începeți să udați doar în jurul marginilor ghiveciului.

Pasul 2

Continuați udarea spre interior. Aveți grijă să acoperiți bine substratul, dar niciodată frunzele. De fiecare dată când vă udați plantele, urmați această metodă.
Explicația pentru această metodă de udare este că, atunci când rădăcinile încep să crească, au tendința de a se extinde în lateral. Așadar, de fiecare dată când udați plantele doar în centru, faceți ca vârful rădăcinilor să nu poată absorbi suficientă apă și, prin urmare, creșterea răsadului este lentă.
Recomandari