Skip to article

TechStore prezinta colectia Fusion Barazza

TechStore prezinta colectia Fusion Barazza
Visezi la o bucătărie echipată modern, cu electrocasnice avangardiste, în tendințe? Atunci alege colecția Barazza oferită de TechStore. Inovația stă la baza fiecărei idei prezentate de Barazza.

Barazza oferă numeroase colecții care cuprind cuptoare, plite sau hote. O colecție aparte este Fusion. Fusion este o soluție care oferă un singur plan din oțel, încastrabil care furnizează toate funcțiile într-un spațiu de design pur. Combinând diferitele elemente de gătire și de spălare – plita și chiuveta – cu dimensiuni și finisaje personalizate se obțin soluții inedite pentru bucătării amenajate într-un stil modern și extrem de exclusiv. Pentru a completa sistemul de bucătărie amenajată, Fusion prevede în egală măsură hote care poate fi integrară în plită sau în blatul de lucru.

Planul de lucru personalizat garantează un plus de funcționalitate și practicitate utilizatorului și facilitează operațiunile de curățare.

Hota Fusion spre exemplu este modernă și funcțională totodată. O hotă în centrul tuturor lucrurilor. Puetera motorului aosciată cu nivelul de zgomot extrem de scăzut permite menținerea unui spațiu ambient plăcut. Hota Fusion, dispnibilă în versiunea tip insulă sau decorativă, poate fi personalizată în funcție de dimensiunile dorite. Poate ajunge chiar și la 240cm și este realizată din oțel inoxidabil cu finisaje tip inox satinat sau vintage.

B_Free și B_Free Fusion permit personalizarea la maxim a planului de lucru, echipându-l cu elemente care corespund exigențeor consumatorului. Se obține astfel un plan unic din oțel inoxidabil în care toate funcționalitățile sunt integrate. Planul de lucru încastrabil B_Free Fusion poate fi compus din numeroase prpduse B_Free. Se pot introduce în acest plan de lucru plite pe gaz sau plite pe inducție cu posibilitatea ulterioară de a integra planuri mai speciale precum grătar sau teppanyaki, combinate cu robinete în dimensiuni și forme diferite.

Lab Fusion prezintă un design sinonim cu eleganța și practicitatea. Poți alege din diferitele modele de plite din colecția Lab și chiuvete și să obții un plan de lucru personalizat cu elemente avangardiste, încastrabile.

Mood Fusion este o suprafață din inox unică integrată care include toate funcțiile într-un spațiu de concepție autentic, cu caracteristici distincte: oțel cu o grosime de 4mm, arzătoare Flat Eco-design, suporturi Soft-touch. Veritabilă substanță, în trei finisaje din oțel Barazza: satinat, vintage și mat pentru un look personalizat.

Cu ajutorul gamei Fusion oferite de Barazza, disponibilă pe TecStore.ro ai posibilitatea de a personaliza planul de lucru, alegând din diferitele tipuri de plite încorporabile și de chiuvete disponibile.

Articole recomandate

Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie
Animalele de companie sunt de cele mai multe ori membri cu drepturi egale in familie. Le iubim si ne dorim sa aiba o viata frumoasa, cat mai lunga si fara incidente medicale. In schimb, cainele sau pisica ne ofera dragoste neconditionata si numeroase momente de bucurie. Pe langa nevoile de baza ale
Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil
Crearea unui perete-galerie este un mod simplu și creativ de a da personalitate locuinței tale și un aer proaspăt, fără a investi mult în renovare. Oricare ar fi tipul de perete-galerie pentru care dorești să optezi, există mai multe elemente de
Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida
Ai decis că ai nevoie de o ușă sau o fereastră în plus în casa ta? Deschiderea unor goluri în zidărie pentru montarea de uși sau ferestre este o treabă dificilă, astfel că, dacă nu ești 100% sigur că te vei descurca, cel mai
Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga
Masina de spalat este unul dintre electrocasnicele mari esentiale intr-o locuinta. Indiferent daca ai o familie numeroasa sau nu, aceasta isi va pierde din capacitatea de functionare daca nu depui un efort semnificativ in a o proteja si ingriji. La fel ca orice alt tip de masinarie, partile
Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat! Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat!
Ori de câte ori vorbim despre băi, mintea ne fuge în mod automat la aspectele funcționale ale acesteia, pentru că în trecutul nu foarte îndepărtat, aceasta era menirea lor. În prezent însă, am putea spune câ baia și-a