Skip to article

Slabeste 7 kilograme intr-o saptamana un simplu ceai. Nu le mai pui niciodata la loc!

Slabeste 7 kilograme intr-o saptamana un simplu ceai. Nu le mai pui niciodata la loc!
In reclamele tv se vorbeste de fel si fel de produse-minune pentru slabit, obtinute din plante cu nume greu de pronuntat cultivate prin tari indepartate. Sunt scumpe si nici nu iti garanteaza un rezultat sigur. Si de ce sa cheltuiesti banii pe asa ceva cand ai la indemana solutii simple si ieftine pentru a topi grasimea in exces.

Daca vrei sa slabesti in mod natural, atunci ia-ti ghimbirul ca aliat in lupta cu ghilogramele. Ghimbirul este o planta cu o multime de beneficii, dar si cu o serie de contraindicatii, asa ca atentie mare la cantitatea in care il consumi. Asta cu atat mai mult cu cat o cantitate mai mica de 10g de ghimbir proaspat produce un efect laxativ, iar mai mult de 10g pot duce la constipatie.

Poti manca salata de ghimbir, foarte buna pentru slabit. Se prepara in combinatie cu radacina de telina, coaja de portocala, morcovi, sfecla rosie si putina lamaie.

Avantajul ghimbirului este ca se poate adauga in orice fel de mancare, ajutand la normalizarea metabolismului. Mai mult, ofera organismului un plus de energie.

Ghimbirul este un produs benefic pentru sistemul digestiv, purifica organismul, tractul gastro-intestinal, intestinul subtire si gros, ficatul, elimina viermii intestinali, reduce grasimea nesanatoasa din corp, ajuta in eliminarea excesului de grasime din anumite zone ale corpului, mai ales de pe abdomen si coapse.

Ghimbirul ajuta la arderea grasimilor si amelioreaza balonarea abdominala.

Ceaiul de ghimbir te ajuta sa slabesti 7 kg in 7 zile:

Potrivit bodygeek.ro, exista mai multe retete pentru prepararea ceaiului de ghimbir.

Se adauga o felie de radacina de ghimbir la o cana de apa clocotita si se lasa sa infuzeze timp de jumatate de ora. Se bea cu inghitituri mici, de cateva ori pe zi, inainte cu 20 de minute de fiecare masa.

Poti prepara ceaiul adaugand jumatate de radacina maruntita de ghimbir, 60 g frunze de menta, un praf de nucusoara in apa clocotita si se lasa sa stea timp de jumatate de ora. Se filtreaza si se adauga 250 ml suc de lamaie si 80 ml suc de portocale, se amesteca bine si se bea rece.

Ceaiul de ghimbir se mai poate prepara si in amestec cu ceai verde sau ceai negru si se adauga o lingura de miere de albine si doar o felie de lamaie.

Atentie! Ghimbirul nu trebuie utilizat de cei care sufera de boli de ficat si ulcer peptic. De asemenea pacientii care au boli de inima trebuie sa evite ghimbirul, sa nu-l foloseasca in alimentatie. Este interzis consumul de ghimbir si in cazul femeilor insarcinate sau al celor care alapteaza.

Articole recomandate

Dieta de urgenta dupa sarbatori. Slabesti rapid, fara sa renunti la ciocolata Dieta de urgenta dupa sarbatori. Slabesti rapid, fara sa renunti la ciocolata
Te-ai ingrasat cateva kilograme de sarbatori si vrei sa slabesti repede, fara sa faci insa prea multe eforturi si fara sa renunti la dulce? Iti propunem o dieta simpla si rapida, care te va ajuta sa scapi usor de kilogramele nedorite, fara sa te infometezi. In cateva zile, vei da jos cu siguranta
Secretul pentru a controla foamea, dezvaluit de un nutritionist Secretul pentru a controla foamea, dezvaluit de un nutritionist
Nutriționistul Cristian Mărgărit a dezvăluit care este secretul pentru a controla foamea. Nu este vorba despre niste reguli stricte, ci despre niste masuri mult mai simple, la care cu siguranta nu te-ai fi gandit ca au un efect atat de important in organismul tau. 
Mare atentie la aceste alimente de post. Ce nu este bine sa mananci Mare atentie la aceste alimente de post. Ce nu este bine sa mananci
Nutritionistul Mihaela Bilic atrage atentia asupra unor anumite alimente de post. Unele pot fi foarte periculoase pentru sanatate, asadar este important sa fim foarte atenti atunci cand incepem sa tinem post.  ”A început Postul Crăciunului, haideți să vedem care sunt
Mancarurile pe care nu trebuie sa le reincalzesti niciodata. Devin toxice si periculoase pentru sanatate Mancarurile pe care nu trebuie sa le reincalzesti niciodata. Devin toxice si periculoase pentru sanatate
Foarte multi romani fac o greseala majora, fara sa isi dea seama. Reincalzesc diverse mancaruri fara sa stie ca multe dintre alimente pot deveni toxice in timpul acestui proces.  Astfel, de acum inainte ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a reincalzi anumite preparate la cuptorul
Paine alba sau neagra? Care ingrasa mai putin. Raspunsul nutritionistului Mihaela Bilic Paine alba sau neagra? Care ingrasa mai putin. Raspunsul nutritionistului Mihaela Bilic
Foarte multe persoane nu pot renunta la paine si de multe ori consuma acest aliment in exces. Cum pe piata exista numeroase produse de panificatie, multi se intreaba care paine este mai sanatoasa sau care ingrasa mai putin.  Nutritionistul Mihaela Bilic a explicat recent, intr-o postare pe