Slabeste 9 kilograme cu dieta de 13 zile. Functioneaza!

Dietele stricte sunt de cele mai multe ori greu de tinut, insa sunt si cele care dau cele mai bune rezultate, intrucat au fost concepute de specialisti si au fost atent studiate. Un astfel de regim de slabire este cunoscut sub denumirea de Dieta daneza si se intinde pe o perioada de 13 zile.
Nu mai putin de 9 kilograme sustin nutritionistii ca dai jos cu aceasta cura, care promite sa schimbe metabolistmul. Dieta daneza poate fi reluata o data la sase luni, insa e bine sa consulti un medic inainte de a o tine.
Iata care sunt principiile dietei, potrivit libertatea.ro:
Ziua 1:
Micul dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar.
Pranz: doua oua fierte + 380 g. de spanac si o rosie.
Cina: 200 g. friptura de vita si o salata verde proaspata cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Ziua 2:
Micul dejun: o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar.
Pranz: 250 g. sunca si un iaurt dietetic.
Cina: 200 g. friptura de vita si o salata verde proaspata cu ulei de masline si zeama de lamaie.
Ziua 3:
Micul dejun: o ceasca de cafea + o felie de paine prajita.
Pranz: doua oua fierte, o felie de sunca si o salata verde proaspata.
Cina: o telina bine fiarta, o rosie si un mar.
Ziua 4:
Micul dejun: o ceasca de cafea + o felie de paine prajita.
Pranz: 200 ml suc de portocale si un iaurt natural.
Cina: un ou fiert, un morcov ras si 250 g. branza de vaci.
Ziua 5:
Micul dejun: un morcov mare ras.
Pranz: 200 g. cod, pastrav sau calcan cu zeama de lamaie si o lingurita de unt.
Cina: 200 g. friptura de vita si o telina rasa.
Ziua 6:
Micul dejun: o ceasca de cafea si o felie de paine prajita.
Pranz: doua oua fierte si un morcov ras.
Cina: o friptura de pui si o salata.
Ziua 7:
Micul dejun: o ceasca de cafea fara zahar
Pranz: 2 litri de apa.
Cina: 200 g. de cotlet de miel sau iepure si un mar.
Ziua 8:
Micul dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar.
Pranz: 2 oua fierte tare, 380 g. spanac si o rosie.
Cina: 200 g. friptura vita cu lamaie, salata verde cu ulei de masline.
Ziua 9:
Micul dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar.
Pranz: 250 g. sunca si un iaurt natural.
Cina: 200 g. friptura de vita cu lamaie, salata verde cu ulei de masline
Ziua 10:
Micul dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
Pranz: doua oua fierte tare, o felie de sunca si o salata verde.
Cina: o telina fiarta, o rosie si un fruct.
Ziua 11:
Micul dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
Pranz: 200 ml suc natural de fructe si un iaurt.
Cina: un ou fiert tare, un morcov ras si 250 g. fructe.
Ziua 12:
Micul dejun: un morcov mare ras stropit cu zeama de lamaie.
Pranz: 200 g. peste cod, pastrav sau calcan fiert stropit cu zeama de lamaie.
Cina: 200 gr friptura vita, unt si o telina rasa
Ziua 13:
Micul dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
Pranz: doua oua fierte tari si un morcov ras.
Cina: 1/2 pui cu salata verde cu ulei si zeama de lamaie.
Alte articole despre