Skip to article

Slabeste cu RainzProtocol, noua Metoda Revolutionara de Slabit

Slabeste cu RainzProtocol, noua Metoda Revolutionara de Slabit
Poate te intrebi cum poti să slăbești rapid prin metoda Online Training?Online Training (RainzProtocol) "> Online Training (RainzProtocol) este o metodă inovativă care nu doar că ușurează parcurgerea programelor de slăbit ci oferă asistență permanentă din partea profesioniștilor în domeniu prin conexiune online, aplicații mobile și conturi personalizate, pentru ca tu să slabești rapid fără să-ți afectezi sănătatea.

În industria Fitness-ului din România, Rainz Academy este pionierul care a implementat metoda online training și a dat valoare antrenamentelor individuale prin programele adaptate de slăbit și creșterea masei musculare.

Online Training cu Rainz Academy, cea mai nouă și eficientă metodă de a scăpa de kilogramele în plus capătă din ce în ce mai multă amploare în rândul celor ce-și doresc să ajungă la silueta mult visată.
Din ce în ce mai multe persoane constată cât de important este aspectul fizic și ce beneficii reale aduce o siluetă frumoasă și un corp bine lucrat. Dar cu toții știm cât de grea este lupta cu kilogramele și cât de anevoios este să respecți programele de slăbit impuse.

Ce înseamnă Online Training
Online Training înseamnă în primul rând libertatea de a alege. Este cel mai flexibil program de slăbit existent la ora actuală în industria fitnessului, cu rezultate reale și extrem de rapide. Poate fi accesat de orice persoană care-și dorește un program rapid de antrenament pentru slăbit adaptat nevoilor sale, iar prețurile abonamentelor sunt mult mai mici decât tarifele practicate de antrenorii din sălile de fitness.

Care sunt avantajele metodei Online Training ?

Flexibilitatea și costurile reduse vor înclina mereu balanța în favoarea acestei noi metode. Rainz Academy este potrivita persoanelor ocupate care nu au mereu timpul necesar să ajungă la orele de antrenament de la sală și care-și doresc eficiență maximă în acest scop.
Online Training este ușor de accesat din confortul propriei tale locuințe și cu toate acestea beneficiezi de profesionalismul celor mai buni antrenori din domeniu la un click distanță prin intermediul telefonului mobil.
Programul online training include un program de antrenament individual, dieta de slabit "> dieta de slabit adaptată și monitorizare regulată a performanțelor tale.
Prin faptul că rămâi permanent conectat cu instructorul tău personal, metoda online training devine un stil de viață pentru tine și vei simți că nu ești singur în lupta cu kilogramele. Pierderea în greutate va deveni nu doar simplă ci și rapidă, iar tu te vei putea focusa pe programele tale de exerciții și nu pe vânarea unui răspuns de la instructorul tău de sală.
Profesioniștii de la Rainz Academy susțin cu încredere eficiența antenamentelor online și ne mărturisesc că în urma îndelungatei lor experiențe cea mai rapidă metodă de a slăbi este ONLINE TRAININGUL .

Cum se desfășoară antrenamentele?

Antrenamentele se desfășoară conform preferințelor clientului, la orele stabilite de acesta și în funcție de rezulatele pe care dorește să le obțină.
Conectarea cu antrenorii se face prin aplicația mobilă iar programul de exerciții poate fi efectuat de acasă sau de la sala de fitness în funcție de posibilitatea clientului. Tot ce trebuie să asiguri este o conexiune de internet.

Ce înseamnă program de antrenament individual

Programele de antrenament fizic au scopul de a lucra toate grupele de mușhi și de a acționa în vederea atingerii scopului propus. Fie că dorești să slăbești, fie că vrei să-ți mărești masa mulsculară, ai nevoie de exerciții adaptate și diversificate.
RainzPROTOCOL este singurul program existent acum prin care clienții nu vor repeta exercițiile și nu vor lucra aceleași grupe de mușchi în detrimentul celorlalte. Antrenorii îți vor indica exact ce anume trebuie să lucrezi pentru ca tu să poți slăbi în cel mai scurt timp.

Ce înseamnă dietă personalizată?

Pentru ca rezultatele unui program de slăbit să fie spectaculoase, exercițiile fizice sunt însoțite obligatoriu de o dietă.
Este foarte important însă ca această dietă să fie una adptată planului de antrenament iar suplimentele nutritive "> suplimentele nutritive să confere suportul energetic necesar. Profesioniștii de la Rainz Academy ne-au mărturisit că alimentația este un factor decisiv pentru obținerea performanțelor iar ei compun dietele în strânsă legătură cu ritmul de viață al clientului și numai după studierea analizelor acestuia.
Rezultatete remarcabile în lupta cu kilogramele în plus obținute de clienții Rainz Academy prin metoda online training se datorează tocmai rigorii prin care este stabilită alimentația potrivită.

Online Training NU înseamnă un antrenor robot

Dacă alegi să urmezi un program de antrenament online, antrenorul tău nu va fi niciodată un robot care să-ți ofere răspunsuri prestabilite. Vei lucra cu antrenori reali care-ți vor oferi suportul și te vor monitoriza permanet. Rainz Academy alege să lucreze cu cei mai buni profesioniști din industria fitnessului care au ales să antreneze prin metoda online tocmai datorită conexiunii puternice create între antrenor și client, a bunei comunicări și a rezultatelor mulțumitoare.

Cum se face monitorizarea performanțelor?

Nimic nu a fost mai simplu decât acum. Prin ceasurile de fitness care însoțesc programele de slăbit, antrenorul tău personal va ști în permanență care este evoluția ta și va putea interveni atunci când este necear. Antrenorii de la Rainz Academy au introdus prin RainzPROTOCOL o monitorizare săptămânală a clienților și spun că acesta este intervalul ideal pentru supraveherea progresului unui antrenament online.
Ceasurile de fitness folosite de cei de la Rainz Academy sunt oferite gratuit tuturor clienților care urmeză un program de slăbit și și-au dovedit eficiența în toate cazurile.

Care sunt costurile unui program Onlie Training

Fiind un concept relativ nou pe piața de fitness, companiile de online training asigură pachete convenabile și avantaje pe măsură celor care aleg să le urmeze. Rainz Academy, cea mai bună companie în acest domeniu și prima din România, lansează pe piață pachete de slăbit și masă musculară cu prețuri începând de la numai 25 euro/lună la pachetele platite in avans pe 2 ani.

Despre Sc Rainz Online Training SRL

Rainz Academy este cel mai avansat sistem de Online Training pentru Slabit si Masa Musculara din Romania. Nu poti ajunge intr-un loc mai bun pe harta Transformarii Coporale decat aici. 27kg slabite in 2 luni jumatate, 18kg slabite in 2 luni, 16kg slabite in 1 luna jumatate sunt doar cateva din rezultatele exceptionale obtinute de clientii Rainz Academy. Contacteaza-ne acum, este primul pas pentru noul tau corp.

Articole recomandate

Fructe si legume fara pesticide, adevarata alimentatie sanatoasa Fructe si legume fara pesticide, adevarata alimentatie sanatoasa
Sanatatea copiilor este pe primul loc pentru orice parinte, mai ales in aceasta perioada de pandemie. Stim ca pentru a-i proteja si a le intari imunitatea si organismul este bine sa le dam zilnic sa manance fructe si legume proaspete, crescute cat mai natural. Insa te-ai gandit cate dintre acestea
Cea mai eficienta dieta cu oua. Slabesti 10 kilograme in 7 zile Cea mai eficienta dieta cu oua. Slabesti 10 kilograme in 7 zile
Dieta cu oua este o cura de slabire drastica, de aceea nu este recomandat sa o tii mai mult de 7 zile. Are rezultate rapide, insa nu trebuie sa o urmezi daca ai probleme de sanatate. Consulta medicul inainte de a tine orice cura de slabire!  Carnea de pui sau cea de vită care apare
Dieta cu muraturi! Cum slabesti rapid toamna Dieta cu muraturi! Cum slabesti rapid toamna
Toamna este anotimpul perfect pentru a scapa de cateva kilograme in plus! Muraturile, pe care numeroase gospodine le pregatesc, pot ajuta la pierderea kilogramelor.  Pe langa faptul ca sunt bogate in vitamine, muraturile au foarte putine calorii. Un castravete murat de aproximativ 140 de
Barbia dubla: 7 exercitii pentru a scapa de ea Barbia dubla: 7 exercitii pentru a scapa de ea
Barbia dubla este un element estetic deranjant pentru multe dintre femei. Desi pare greu sa scapi de ea, exista cateva exercitii care te pot ajuta sa recapeti fermitatea pielii de sub barbie. Iata 7 exercitii simple pentru a scapa de barbia dubla. 1. Ridica barbia Stai dreapta, cu umerii impinsi
Cum poti slabi cu comprese cu ghimbir Cum poti slabi cu comprese cu ghimbir
Ghimbirul poate fi un aliat de nadejde un lupta cu kilogramele in plus. Este un  puternic antioxidant, cu proprietati anti-inflamatorii, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.  Aplicat pe zonele cu probleme, ghimbirul poate ajuta la eliminarea grasimii. Iti poti face la tine