Slabeste cu cafea verde

Slabeste cu cafea verde
  calendar_month   update 15 Ian 2010, ora: 16:07      
Ce-ar fi daca ai inlocui cafeaua neagra de dimineata cu una capabila sa te trezeasca si sa-ti ajute silueta in acelasi timp? Incearca terapia cu cafea verde!

Ce este cafeaua verde?

Cafeaua verde este aceea care nu a fost prajita, adica o cafea "cruda". La origine, bobul de cafea cules din arbust este verde, nu maro.

Proprietatile cafelei verzi

Cafeaua verde are toate calitatile nutritionale ale cafelei traditionale, prajite. Stimulanta, revitalizanta: cafeaua verde reprezinta startul diminetilor grele. Ea este si un excitant cerebral, un fel de ceas neurologic, la fel de benefic.

Cafeina creste consumul energetic al organismului, favorizand deci arderea grasimilor, sculptarea siluetei si scaderea in greutate. De aceea si exista o gramada de creme de remodelare corporala care folosesc aceste calitati ale cafelei.

Proprietati speciale

Cafeaua verde este singura care contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei. Prezente in mod natural in boabele de cafea, acestea sunt distruse in cursul prajirii:

Acidul clorogenic intervine in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor.

Cafestolul si Kahweol-ul sunt substante reputate pentru calitatile lor detoxifiante. Ele stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor.Recomandari

Newsletter Ele.ro

...pagini de jurnal...
  • person

    ""nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right