Skip to article

Iepurasul va cheama la Liberty Center

Iepurasul va cheama la Liberty Center
In aceasta saptamana continua la Liberty Center campania Iepurasul te ia la shopping, care pune in joc 11 premii substantiale.

Pentru cumparaturi de minimum 50 lei, vizitatorii au posibilitatea sa castige marele premiu, in valoare de 1000 de euro, si alte 10 premii in valoare de 200 euro fiecare.

Tot pana duminica, Iepurasul ii asteapta pe copii la Liberty Center in fiecare zi, in casuta sa de poveste de la parterul complexului. Prezent doar la Liberty Center, Iepurasul va oferi in continuare copiilor daruri de Pasti.

Casuta Iepurasului este deschisa zilnic de luni pana joi, intre orele 16:00 si 20:00, vineri si sambata, intre 12:00 si 20:0, iar duminica intre orele 14:00- 22:00.Liberty Center a pregatit pentru Pasti programe speciale dedicate familiei si copiilor.

Astfel, sambata, 3 aprilie, de la 17:00, copii sunt asteptati la un atelier de creatie in care, folosindu-si imaginatia si creativitatea, vor invata sa decoreze oua.

De la 19:00 este randul Iepurasilor Nazdravani sa insufleteasca atmosfera cu un spectacol interactiv pe scena de la etajul al doilea al complexului.

Pentru Ziua de Pasti, duminica, 4 aprilie, la Liberty Center au fost pregatite o multime de activitati menite sa aduca veselie si buna dispozitie vizitatorilor.

Acestea vor incepe de la ora 15:00 si vor cuprinde ateliere de creatie pentru copii, un spectacol al trupei de magie Rothini, concursuri pe patinoar cu Iepurasul, concursuri de costume pentru cei care ravnesc la titlul de cel mai frumos iepuras, dar si concursuri de spart oua sub genericul Cioc!Poc!

Pe tot parcursul weekend-ului, copii sunt asteptati si in Magic Aventura, spatiul de joaca dedicat lor si amplasat la etajul al doilea al complexului, cu tot felul de tentatii, care le vor pune la incercare aptitudinile fizice si imaginatia.

In ziua de Pasti, la Liberty Center vor fi deschise doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si zona de joaca pentru copii, iar programul de vizitare este intre orele 14:00 si 22:00.

Articole recomandate

Ritual de ingrijire pentru pielea sensibila - Senzate Romantic Ritual de ingrijire pentru pielea sensibila - Senzate Romantic
Pielea unei femei este cartea ei de vizita si singura "haina" pe care nu o poate inlocui niciodata. Prin urmare, are nevoie de o ingrijire atenta, de hidratare si de rasfat, pentru a-si mentine elasticitatea, fermitatea si tineretea cat mai mult timp. Din fericire exista produse cosmetice care iti
Celulita pe picioare? Cum scapi de ea Celulita pe picioare? Cum scapi de ea
Celulita este unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor in special. Este inestetica si jenanta pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Chiar daca esti slaba, poti avea celulita! Aceasta se poate combate insa prin dieta si exercitii. Iata cum poti elimina celulita de pe
5 alimente care elimina semnele si petele provocate de acnee 5 alimente care elimina semnele si petele provocate de acnee
Puseele de acnee pot afecta pielea si tesutul lasand semne si pete pe ten. Coropul incearca sa repare aceste deteriorari si produce colagen. Cand organismul nu poate insa sa produca indeajuns colagen, pot aparea cicatricele. Desi in industria cosmetica exista numeroase tratamente petru a combate
Laserele medicale, solutia terapeutica pentru multe dintre afectiunile dermatologice, dar si estetice! Laserele medicale, solutia terapeutica pentru multe dintre afectiunile dermatologice, dar si estetice!
Trăim într-o perioadă propice dezvoltării rapide a tehnologiilor medicale ş i e necesar să fim la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniul sănătăţii / frumuseţii. In felul acesta, vom putea accesa la momentul potrivit exact ceea ce ni
Vrei sa scapi definitiv de celulita? Trateaz-o medical, cu tehnologia spatiala ajunsa si pe pamant romanesc! Vrei sa scapi definitiv de celulita? Trateaz-o medical, cu tehnologia spatiala ajunsa si pe pamant romanesc!
Ai incercat tot ce exista pe piata la acest moment, dar rezultatele te descumpanesc? Inestetica piele tip coaja de portocala rezista in ciuda tuturor eforturilor tale - practicarea sportului, diete, masaje, tehnologii care mai de care mai sofisticate si mai costisitoare, suplimente de tot soiul...