Skip to article

Peste 2000 de copii au fost prezenti la Arenele de Joaca Sibiu

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor, a revenit pentru al doilea an consecutiv la Sibiu.

Evenimentul desfasurat pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, in Parcul Sub Arini din Sibiu, intre orele 16-20, a strans, in ciuda ploii, peste 2000 de copii participanti.

Dintre peste cele 20 de zone de joaca aduse la Sibiu de catre organizatorii Arenelor de Joaca, principalele puncte de atractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari au fost zona de baschet, de mini-baschet si de badminton.


Campioanele mondiale Gabriela Szabo si Diana Oprea au luat parte activ alaturi de copii la activitatile sportive depuse de acestia in Parcul Sub Arini. Peste 150 de copii cu varste intre 6 si 14 ani s-au inscris la Crosul Copiilor si au alergat pe stadionul din Sibiu la startul dat de Gabriela Szabo. Crosul s-a desfasurat pe patru categorii de varsta, iar castigatorii au primit ca premii rucsacuri si aparate foto subacvatice din partea ING Asigurari de Viata. Tot in cadrul Arenelor de Joaca, Diana Oprea a dansat in acelasi ritm alaturi de toti copiii veniti in parc, formand cel mai mare grup de dans ad-hoc.

Peste 2000 de copii au fost prezenti la Arenele de Joaca Sibiu"Daca editia din 2010 ne-a aratat ca Sibiul s-a bucurat de un asemenea eveniment, participantii de la Arenele de Joaca 2011 ne-au confirmat succesul unei asemenea manifestatii si ne-au aratat ca isi doresc acest eveniment an de an la ei in oras", declara Gabriela Szabo.

Peste 2000 de copii au fost prezenti la Arenele de Joaca SibiuArenele de Joaca sunt organizate de Asociatia Sport pentru Viata si s-au aflat la cea de-a doua editie in Sibiu, bucurandu-se deja de notorietate in randul localnicilor. Urmatoarea editie a Arenelor de Joaca va avea loc anul acesta la Bucuresti, pe 11 iunie, in Parcul Tineretului, intre orele 12-20.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro.

Sponsori:ING Asigurari de Viata, La Fantana, Bonduelle, Nutrizzia, Adventure Camps si O 9 atitudine.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio Zu Sibiu, Antena 1 Sibiu, Trusa pentru Parinti, Copilul.ro, Ele.ro, CeiMici.ro, Babyonline.ro, scolisiGradinite.ro, BonesiMenajere.ro, Utilecopii.ro si Sibiuvirtual.ro.

Arenele de Joaca sunt un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Articole recomandate

Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea
Masca cu miere si banane pentru parul uscat Masca cu miere si banane pentru parul uscat
Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat.  Iata o masca naturala, cu miere
5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva 5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva
În orice anotimp, ne dorim o piele fină, cu eforturi minime. Epilarea clasică nu mai este o soluţie pentru femeia modernă. Părul creşte din nou constant, avem nevoie de timp şi de bani pentru ore nesfârşite la cosmetică. Soprano Ice
Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi! Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi!
Luna decembrie este o lună aglomerată pentru noi toți! Realizăm diverse planuri privind desfășurarea sărbătorilor, decorarea casei și pregătirea mâncărurilor, iar timpul rămas pentru alegerea cadourilor este insuficient. Pentru a veni
Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial! Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!
Alegerea cadoului potrivit nu este niciodată ușoară, mai ales pentru că este nevoie ca acesta să însumeze atât dorințele cât și nevoile persoanei căreia i-l dăruiești. Astfel, Roge Cavailles a pregătit în ediție