Skip to article

SOS Satele Copiilor impreuna cu NIVEA dau startul campaniei pentru "O copilarie frumoasa"

Asociatia non-guvenamentala SOS Satele Copiilor in parteneriat cu NIVEA lanseaza din acest an campania pentru ?O copilarie frumoasa? ce are ca principal scop sprijinirea copiilor defavorizati social din cadrul SOS Satele Copiilor prin activitati educationale, sponsorizari, evenimente si donatii de produse.

Campania pentru ?O copilarie frumoasa? este primul pas in parteneriatul dintre NIVEA si SOS Satele Copiilor RomiAAnia si are la baza doua tipuri de activitati: suport financiar si in produse si demararea unei campanii educationale pe tema igienei personale. Sponsorizarea presupune sprijinirea pe tot parcursul anului 2010 a cheltuielilor educationale pentru 20 de locuri sociale din cadrul gradinitei SOS Satele Copiilor din Bucuresti, donatii de 2% din impozitul pe venit al angajatilor Beiersdorf RomiAAnia si renovarea de catre acestia a locului de joaca al gradinitei SOS. Campania educationala consta in organizarea unui eveniment educational in Bucuresti menit sa atraga atentia asupra importantei igienei personale prin jocuri, activitati interactive si concerte caritabile.

?NIVEA este constienta de responsabilitatea pe care o are fata de societatea romiAAneasca si in special fata de copii. Am decis sa incepem o colaborare solida cu SOS Satele Copiilor pentru a crea un mediu stabil, atiAAt financiar ciAAt si emotional, pentru copii din Rominia. Pentru intreaga echipa NIVEA trairea acestui angajament este la fel de importanta precum sprijinul financiar acordat de companie? a declarat Erik Hageleit, General Manager Beiersdorf Romania.

?Suntem siguri ca aceasta campanie este inceputul unei colaborari de lunga durata ce ii va ajuta pe copiii nostri ca, peste ani, sa isi aminteasca cu bucurie de copilaria lor?, a declarat Lucretia Moldoveanu, Director Executiv SOS Satele Copiilor RomiAAnia.

SOS Satele Copiilor impreuna cu NIVEA dau startul campaniei pentru O copilarie frumoasaUn parteneriat international

NIVEA si SOS Satele Copiilor sunt parteneri si la nivel international, prin programul NIVEA Family Fests desfasurat in Austria ce atinge anual 250,000 de copii si familiile lor cu ajutorul unui festival ambulant. PiAAna in 2009 acest program a striAAns peste 1 milion de euro. Proiectele sociale realizate au demonstrat ca cele doua organizatii au avut intotdeauna un scop comun: acela de a contribui la educatia copiilor si de a le oferi o copilarie frumoasa.

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor RomiAAnia ofera o familie sociala copiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor RomiAAnia ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Astfel, copiii abandonati sau ale caror familii sunt in nevoie isi pot cladi un viitor mai bun. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in RomiAAnia, SOS Satele Copiilor intervine oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijin. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

Articole recomandate

Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea
Masca cu miere si banane pentru parul uscat Masca cu miere si banane pentru parul uscat
Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat.  Iata o masca naturala, cu miere
5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva 5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva
În orice anotimp, ne dorim o piele fină, cu eforturi minime. Epilarea clasică nu mai este o soluţie pentru femeia modernă. Părul creşte din nou constant, avem nevoie de timp şi de bani pentru ore nesfârşite la cosmetică. Soprano Ice
Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi! Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi!
Luna decembrie este o lună aglomerată pentru noi toți! Realizăm diverse planuri privind desfășurarea sărbătorilor, decorarea casei și pregătirea mâncărurilor, iar timpul rămas pentru alegerea cadourilor este insuficient. Pentru a veni
Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial! Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!
Alegerea cadoului potrivit nu este niciodată ușoară, mai ales pentru că este nevoie ca acesta să însumeze atât dorințele cât și nevoile persoanei căreia i-l dăruiești. Astfel, Roge Cavailles a pregătit în ediție