Skip to article

Tabara de vara FasTracKids 2009

Tabara de vara FasTracKids 2009
Iepurasul Spencer, gazda petrecerii la finalul fiecarei tabere!

Centrul 2 FasTracKids organizeaza Summer Camp FasTracKids, editia a - II - a, in perioada 29 iunie - 7 august 2009.

Copiii vor avea si in aceast an super distractia verii, atat in Centrul 2 FTK din zona Piata Alba Iulia, cat si in Paradisul verde.

Tabara de vara FasTracKids iti ajuta copilul sa transforme acele zile de lenevit intr-un timp petrecut eficient, in care se si relaxeaza.

Accesibila copiilor de la trei pana la opt ani, acest concept de tabara se concentreaza pe invatare si amuzament, prin intermediul unor experimente directe, a tehnologiei, a unei metode inovative, in care copiii au ocazia de discuta pe teme precum:

"Savanti tineri, oase batrane" - ii vei oferi ocazia copilului tau sa faca o incursiune in trecut, in lumea dinozaurilor. Pe langa continutul de informatii copilul tau va invata sa-si gestioneze resursele atunci cand urmareste un scop.

"Anatomia mea" - copilul tau va putea sa afle o multime de lucruri interesante despre corpul uman. Dincolo de aceasta va dobandi deprinderi de igiena si viata sanatoasa.

"Gata de calatorie" - il vei "trimite" pe copilul tau intr-o calatorie imaginara in jurul lumii. In afara informatiilor despre diferite tari si regiuni de pe glob, copilul tau va invata cum trebuie sa se pregateasca atunci cand urmeaza sa plece intr-o calatorie.

La finalul fiecarei teme, gazda petrecerii este Iepurasul Spencer - mascota FasTracKids.

Tabara de vara FasTracKids 2009Copiii si parintii se distreaza, avand parte de: proiectia momentelor importante din cadrul taberei, muzica, dans si activitati in functie de tema la care a participat copilul - parada palariilor - dinozaur, vizitarea Muzeului Dinozaurilor sau a expozitiei "Calatorie in interiorul corpului meu", prezentarea unor costume traditionale din diferite zone ale lumii.

Momentul cel mai important il reprezinta desemnarea castigatorului la tombola Summer Camp, unde toti copiii participanti vor primi un dar tematic, iar cel mai norocos, o tema gratuita la Summer Camp 2009.

"Vacanta de vara trebuie sa fie amuzanta pentru copii, dar este si un timp minunat pentru a le incuraja creativitatea si placerea de a invata", spune Carmen Lica, director al Centrului 2 FasTracKids.

"Tabara de vara le ofera copiilor ocazia de a-si face noi prieteni si a deprinde noi abilitati care sa le mareasca sansele de succes la scoala si in viata. De asemenea, deoarece copiii se pot inscrie in acest program de la o saptamana la trei saptamani, el poate fi incorporat planurilor familiale de vacanta."

Parintii interesati pot contacta sediul, telefonic la 031 710 29 27 sau 0740 550 550 , e-mail: officeftk@stepbystep.ro sau pot face o vizita. Aici ii pot cunoaste pe unii dintre minunatii cursanti si pot observa desfasurarea cursurilor din cadrul Summer Camp.

Programarea temelor din Centrul 2 FasTracKids, situat pe Str. Gh. Dem Teodorescu, nr. 16 bis, sector 3, zona Piata Alba Iulia.

Tema 1 - "Savanti tineri, oase batrane" - 20 - 24 iulie 2009
Tema 2 - "Anatomia mea" - 27 - 31 iulie 2009
Tema 3 - "Gata de calatorie" - 3 - 7 august 2009 (Centrul 2 FTK si in Paradisul verde)

Articole recomandate

Estetica Dentara - cum ajungi sa ai zambet de Hollywood? Estetica Dentara - cum ajungi sa ai zambet de Hollywood?
Cand auzim termenul „estetica dentara”, ne gandim imediat la albirea dintilor. Dar estetica dentara este mai mult de atat si ofera raspunsuri la toate intrebarile legate de o dantura perfecta: albirea dentara, indreptarea unor dinti, mascarea dintilor fisurati sau prea scurti,
Lentilele de contact colorate ca mijloc de schimbare a culorii naturale a ochilor in timp de sarbatoare Lentilele de contact colorate ca mijloc de schimbare a culorii naturale a ochilor in timp de sarbatoare
Lentilele de contact au devenit un instrument popular de corectare a vederii datorita confortului ce le insotesc. Sunt folosite de toate categoriile de varsta. Cu toate acestea, multe persoane decid să cumpere lentile de contact in alt scop și, prin urmare, sa isi schimbe aspectul fizic.
Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte
Pandemia si masurile luate pentru a preveni raspandirea noului coronavirus ne-au limitat libertatea. Autoizolarea si in cel mai rau caz carantinarea reprezinta perioade mai dificil de depasit, mai ales atunci cand activitatile desfurate pana in prezent trec in sfera banalului. Pentru doamnele si
Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte? Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P , cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se
Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser
Epilarea cu ceară nu se mai potriveşte cu femeia modernă, activă, care are nevoie de o piele fină, impecabilă, pe tot parcursul anului. Soluţia salvatoare poartă un nume: S oprano Ice Platinum . Este laserul de ultimă generație, recunoscut la nivel