Skip to article

Weekend dedicat copiilor la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City celebreaza Ziua Copilului printr-un weekend plin de activitati interactive. Atat in incinta centrului comercial, cat si in spatiul exterior, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole, workshop-uri, concursuri de desen sau competitii sportive.

Pe 1 iunie, Baneasa Shopping City va organiza "Maratonul povestilor", centrul comercial transformandu-se intr-o lume de basm. Copiii vor intra pentru o zi pe taramul povestilor, avand ocazia sa vorbeasca si sa se fotografieze cu personajele lor preferate.


De asemenea, ei vor putea asista la scene de teatru celebre din "Croitorasul cel Viteaz", "Greierele si Furnica", "Peter Pan" sau "Aventuri in podul bunicului". in plus, Grand Cinema Digiplex va organiza un maraton de filme, cu baloane, clovni si face painting. Programul filmelor si detalii despre KIDSFEST, festivalul ce se va desfasura timp de patru zile in cinematograf, se gasesc pe site-ul www.grandcinemadigiplex.ro.

Weekend dedicat copiilor la Baneasa Shopping CityIn a doua zi de sarbatoare a copiilor, pe 2 iunie, Baneasa Shopping City si Junior Sport te invita cu cei mici langa marii campioni ai sportului. Proiectul "Junior Sport" vine in intampinarea parintilor pentru a intelege frumusetea, dar si importanta sportului pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Cei mici vor invata care sunt beneficiile sportului si notiunea de Fair Play. Pentru a sustine acest proiect, organizatorii asteapta participarea unor mari campioni, printre care Leonard Doroftei, Corina Ungureanu, Otilia Badescu, Ivan Patzaichin, Cristian Gatu, Florentin Marinescu, Carmen Bunaciu, Laura Badea, Carmen Tocala si multi altii.

Tot pe 2 iunie, cei mici vor putea alege dintre numeroasele activitati pregatite in parcarea centrului comercial: fotbal, basket, badminton, tenis, gimnastica sau karting. In incinta Grand Cinema Digiplex, copiii si parintii vor putea asista de la ora 12.00 la piesa de teatru "Dumbrava Minunata".

Pe 3 iunie, de la ora 13:00, in Baneasa Shopping City vine Circul Cartoon Network. Pentru prima data in istorie, cele mai trasnite personaje de desene animate fac spectacol alaturi de jongleuri, clovni si acrobati.


Intre 1 si 3 iunie, programul dedicat copiilor se va desfasura intre 13.00 si 20.00. Pe langa seria de activitati, cei mici pot participa si la workshop-uri de origami sau pictura organizate de Casuta cu Surprize.

Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro si pe pagina de Facebook.

Articole recomandate

Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea
Masca cu miere si banane pentru parul uscat Masca cu miere si banane pentru parul uscat
Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat.  Iata o masca naturala, cu miere
5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva 5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva
În orice anotimp, ne dorim o piele fină, cu eforturi minime. Epilarea clasică nu mai este o soluţie pentru femeia modernă. Părul creşte din nou constant, avem nevoie de timp şi de bani pentru ore nesfârşite la cosmetică. Soprano Ice
Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi! Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi!
Luna decembrie este o lună aglomerată pentru noi toți! Realizăm diverse planuri privind desfășurarea sărbătorilor, decorarea casei și pregătirea mâncărurilor, iar timpul rămas pentru alegerea cadourilor este insuficient. Pentru a veni
Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial! Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!
Alegerea cadoului potrivit nu este niciodată ușoară, mai ales pentru că este nevoie ca acesta să însumeze atât dorințele cât și nevoile persoanei căreia i-l dăruiești. Astfel, Roge Cavailles a pregătit în ediție