Skip to article

Arta razboiului cu celulita: cunoaste-ti inamicul si cunoaste-te pe tine insati

Arta razboiului cu celulita: cunoaste-ti inamicul si cunoaste-te pe tine insati
Dr. Mihaela Leventer
Medic primar dermatolog
Clinica DERMASTYLE Bucuresti


Fiecare femeie se simte vulnerabila atunci cand vine vorba despre increderea in unicitatea si frumusetea proprie.

Intrebate fiind care este primul lucru care le deranjeaza cand se privesc in oglinda sau se gandesc ca sunt privite dezbracate de partener, multe femei vor raspunde celulita.

Razboiul femeilor cu celulita incepe inca din adolescenta si continua pe tot parcursul vietii insa de multe ori ele aleg metode nepotrivite pentru a o combate si sunt dezamagite de faptul ca nu exista minuni.

In cautarea unei solutii, domnisoarele si doamnele sunt dispuse sa apeleze la orice arme: de la sport, la creme, la diete, masaje dar si la tehnologii din cele mai inovatoare, precum injectii cu substante pentru reducerea grasimii, introducerea de dioxid de carbon sub piele sau folosirea undelor de soc si a radiofrecventei.

Asadar, putem elimina cu adevarat celulita , si daca da, cum?

Solutia in stabilirea tratamentului ideal pentru redobandirea silutei este in primul rand consultarea unui medic specialist, care sa hotarasca impreuna cu pacienta care este cea mai buna tactica pentru elimininarea diverselor imperfectiuni corporale, cum ar fi celulita.

Femeile sunt constiente de faptul ca aproape fiecare dintre ele, indiferent de varsta, mostenire genetica, alimentatie, chiar si greutate, sufera de pe urma acestei probleme insa cu toate acestea vor cauta totdeauna sa se raporteze la exceptia de 10-20% din femei care fie nu se confrunta cu celulita, fie au reusit sa o combata.

Solutii de tratament personalizate

Din fericire, exista solutii de tratament personalizate si adaptate pentru fiecare buget, stil de viata, si pentru asteptarile fiecareia.

Desi exista inca multe discutii privind cauzele si mai ales metodele de combatere a celulitei, medicina vestica acorda o atentie tot mai mare procedurilor non-invazive care preiau din terapiile abordate in alte zone ale medicinii.

Una dintre solutiile care pot fi aplicate cu succes este cea a terapiei prin unde de soc prin aparatul Duolith.

Tratamentul cu unde de soc se aplica in dermatologie si recuperare, dar isi are originile in urologie, neurologie, angiologie si stomatologie.

Desi pentru multe femei denumirea poate suna un pic intimidanta, principiul acestei tehnologii este unul extrem de simplu si consta in folosirea ultrasunetelor, care sunt dispersate in interiorul tesutului afectat pana la aproximativ 2 cm, avand ca efect imediat remodelarea si imbunatatirea structurii cutanate, care se compacteaza.

Cum actioneaza Duolith?

Undele de soc (Duolith) sau lipoliza cu ultrasunete produc o spargere a depozitelor adipoase care dau efectul de "coaja de portocala" fara sa fie lezata pielea. Tratamentul cu Duolith este nedureros si necesita intre 6 si 20 de sedinte, cu durata de 10-20 minute, in functie de problema fiecarui pacient in parte.


Vizionati prezentarea video a Duolith

Accesati si pagina de facebook Dermastyle


Arta razboiului cu celulita: cunoaste-ti inamicul si cunoaste-te pe tine insati

Articole recomandate

Estetica Dentara - cum ajungi sa ai zambet de Hollywood? Estetica Dentara - cum ajungi sa ai zambet de Hollywood?
Cand auzim termenul „estetica dentara”, ne gandim imediat la albirea dintilor. Dar estetica dentara este mai mult de atat si ofera raspunsuri la toate intrebarile legate de o dantura perfecta: albirea dentara, indreptarea unor dinti, mascarea dintilor fisurati sau prea scurti,
Lentilele de contact colorate ca mijloc de schimbare a culorii naturale a ochilor in timp de sarbatoare Lentilele de contact colorate ca mijloc de schimbare a culorii naturale a ochilor in timp de sarbatoare
Lentilele de contact au devenit un instrument popular de corectare a vederii datorita confortului ce le insotesc. Sunt folosite de toate categoriile de varsta. Cu toate acestea, multe persoane decid să cumpere lentile de contact in alt scop și, prin urmare, sa isi schimbe aspectul fizic.
Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte
Pandemia si masurile luate pentru a preveni raspandirea noului coronavirus ne-au limitat libertatea. Autoizolarea si in cel mai rau caz carantinarea reprezinta perioade mai dificil de depasit, mai ales atunci cand activitatile desfurate pana in prezent trec in sfera banalului. Pentru doamnele si
Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte? Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P , cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se
Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser
Epilarea cu ceară nu se mai potriveşte cu femeia modernă, activă, care are nevoie de o piele fină, impecabilă, pe tot parcursul anului. Soluţia salvatoare poartă un nume: S oprano Ice Platinum . Este laserul de ultimă generație, recunoscut la nivel