Skip to article

Arta razboiului cu celulita: cunoaste-ti inamicul si cunoaste-te pe tine insati

Dr. Mihaela Leventer
Medic primar dermatolog
Clinica DERMASTYLE Bucuresti


Fiecare femeie se simte vulnerabila atunci cand vine vorba despre increderea in unicitatea si frumusetea proprie.

Intrebate fiind care este primul lucru care le deranjeaza cand se privesc in oglinda sau se gandesc ca sunt privite dezbracate de partener, multe femei vor raspunde celulita.

Razboiul femeilor cu celulita incepe inca din adolescenta si continua pe tot parcursul vietii insa de multe ori ele aleg metode nepotrivite pentru a o combate si sunt dezamagite de faptul ca nu exista minuni.

In cautarea unei solutii, domnisoarele si doamnele sunt dispuse sa apeleze la orice arme: de la sport, la creme, la diete, masaje dar si la tehnologii din cele mai inovatoare, precum injectii cu substante pentru reducerea grasimii, introducerea de dioxid de carbon sub piele sau folosirea undelor de soc si a radiofrecventei.

Asadar, putem elimina cu adevarat celulita , si daca da, cum?

Solutia in stabilirea tratamentului ideal pentru redobandirea silutei este in primul rand consultarea unui medic specialist, care sa hotarasca impreuna cu pacienta care este cea mai buna tactica pentru elimininarea diverselor imperfectiuni corporale, cum ar fi celulita.

Femeile sunt constiente de faptul ca aproape fiecare dintre ele, indiferent de varsta, mostenire genetica, alimentatie, chiar si greutate, sufera de pe urma acestei probleme insa cu toate acestea vor cauta totdeauna sa se raporteze la exceptia de 10-20% din femei care fie nu se confrunta cu celulita, fie au reusit sa o combata.

Solutii de tratament personalizate

Din fericire, exista solutii de tratament personalizate si adaptate pentru fiecare buget, stil de viata, si pentru asteptarile fiecareia.

Desi exista inca multe discutii privind cauzele si mai ales metodele de combatere a celulitei, medicina vestica acorda o atentie tot mai mare procedurilor non-invazive care preiau din terapiile abordate in alte zone ale medicinii.

Una dintre solutiile care pot fi aplicate cu succes este cea a terapiei prin unde de soc prin aparatul Duolith.

Tratamentul cu unde de soc se aplica in dermatologie si recuperare, dar isi are originile in urologie, neurologie, angiologie si stomatologie.

Desi pentru multe femei denumirea poate suna un pic intimidanta, principiul acestei tehnologii este unul extrem de simplu si consta in folosirea ultrasunetelor, care sunt dispersate in interiorul tesutului afectat pana la aproximativ 2 cm, avand ca efect imediat remodelarea si imbunatatirea structurii cutanate, care se compacteaza.

Cum actioneaza Duolith?

Undele de soc (Duolith) sau lipoliza cu ultrasunete produc o spargere a depozitelor adipoase care dau efectul de "coaja de portocala" fara sa fie lezata pielea. Tratamentul cu Duolith este nedureros si necesita intre 6 si 20 de sedinte, cu durata de 10-20 minute, in functie de problema fiecarui pacient in parte.


Vizionati prezentarea video a Duolith

Accesati si pagina de facebook Dermastyle


Arta razboiului cu celulita: cunoaste-ti inamicul si cunoaste-te pe tine insatiArticole recomandate

Celulita intre mit si adevar Celulita intre mit si adevar
Suferi din cauza celulitei? Nu ești singura, pentru că aproximativ 90% dintre femei se confruntă cu celulită la un anumit moment din viața lor, chiar și cele care sunt zvelte și în formă. Pe cât de comună este celulita, la fel de
Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea
Masca cu miere si banane pentru parul uscat Masca cu miere si banane pentru parul uscat
Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat.  Iata o masca naturala, cu miere
5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva 5 motive pentru care alegi epilarea laser definitiva
În orice anotimp, ne dorim o piele fină, cu eforturi minime. Epilarea clasică nu mai este o soluţie pentru femeia modernă. Părul creşte din nou constant, avem nevoie de timp şi de bani pentru ore nesfârşite la cosmetică. Soprano Ice
Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi! Seturi pentru ingrijirea tenului de la Payot, cadourile ideale de sarbatori pentru persoanele dragi!
Luna decembrie este o lună aglomerată pentru noi toți! Realizăm diverse planuri privind desfășurarea sărbătorilor, decorarea casei și pregătirea mâncărurilor, iar timpul rămas pentru alegerea cadourilor este insuficient. Pentru a veni