Skip to article

Toamna incep tratamentele de refacere a pielii

Toamna incep tratamentele de refacere a pielii
Toamna este un sezon in care pielea trebuie ajutata sa se regenereze dupa excesele solare din timpul verii pentru a fi, apoi, pregatita sa faca fata gerului. De asemenea, datorita umiditatii crescute si a faptului ca ne imbracam mai gros pielea se usuca. Toamna puteti incepe tratamentele laser sau cele de peeling, va puteti trata vinisoarele vizibile, pilozitatea in exces si multe altele pentru ca scade intensitatea luminoasa si riscul vindecarii vicioase.

Mergeti la un consult dermatologic si aflati cum puteti ajuta pielea sa se regenereze dupa sezonul estival!Toamna bronzul dispare, iar tenul are nevoie de masuri atente de ingrijire prin care sa isi recapete elasticitatea si stralucirea. Chiar daca soarele nu mai are aceeasi intensitate si in acest sezon este nevoie de protectie solara si hidratare regulata. De asemenea, toamna este indicat sa incepeti tratamentele de infrumusetare cu termen lung afirma doamna doctor Mihaela Leventer, fondator DermaStyle.

Ce afectiuni tratam incepand din toamna:

Acneea rozacee

Se caracterizeaza prin cuperoza si cosuri si se agraveaza datorita fluctuatiilor de temperatura, ca de exemplu schimbarile cald-rece dintre interior si exterior din acest sezon.

Tratametul recomandat este cel cu dye laser Perfecta care inchide vinisoarele dilatate. Fotoprotectia este importanta atat inainte cat si dupa tratament.

Keratozele seboreice

Apar, de obicei, pe fata, scalp dar si pe decolteu, pliu submamar si se datoreaza excesului de keratina in pori. La suprafata pielii, au aspectul unor depozite cafenii, aspre, friabile, uneori mari si reliefate, alteori mici si plane.

Pacientii cu astfel de leziuni pot fi tratati prin chiuretare sau cauterizare, sezonul de toamna fiind ideal pentru aceste tratamente. Ranile se vindeca usor cand scade nivelul de transpiratie.

Pigmentarea pielii

Soarele favorizeaza aparitia petelor maronii pe ten. In reducerea colorarii neuniforme a pielii se recomanda tratamentele laser cu lumina fractionata, Fraxel fiind aparatul cu cele mai bune rezultate.

Toamna este, de asemenea, cel mai bun moment sa mergeti cu alunitele la control. Asa puteti afla ce efect au avut razele soarelui asupra lor, sa le verificati dimensiunea si caracteristicile.

Pentru mai multe detalii accesati www.dermastyle.ro


Echipa Dermastyle este alcatuita din 7 medici care profeseaza in trei domenii distincte:
dermatologie, anatomopatologie, chirurgie plastica si ATI. Acestia, condusi de doamna dr. Mihaela Leventer, lucreaza la cel mai inalt nivel cu ajutorul unei tehnici de varf, participa periodic la cursuri internationale de pregatire si sunt membrii activi ai Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, precum si ai unor prestigioase societati internationale.


Toamna incep tratamentele de refacere a pielii

Articole recomandate

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte? Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P , cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se
Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser
Epilarea cu ceară nu se mai potriveşte cu femeia modernă, activă, care are nevoie de o piele fină, impecabilă, pe tot parcursul anului. Soluţia salvatoare poartă un nume: S oprano Ice Platinum . Este laserul de ultimă generație, recunoscut la nivel
Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie
In ultima perioada, labioplastia a devenit operația estetica intimă cu cel mai mare procent de creștere. Chiar dacă este considerată o intervenție tabu, femeile au înțeles rolul acesteia in viața personală și apelează cu încredere
Celulita intre mit si adevar Celulita intre mit si adevar
Suferi din cauza celulitei? Nu ești singura, pentru că aproximativ 90% dintre femei se confruntă cu celulită la un anumit moment din viața lor, chiar și cele care sunt zvelte și în formă. Pe cât de comună este celulita, la fel de
Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea