Skip to article

Socant! O femeie si-a distrus fata injectandu-si ulei pentru gatit! FOTO

Hang Mioku la 28 de ani
Dependenta de operatiile estetice, Hang Mioku, o femeie din Korea, si-a dorit mereu o piele neteda asa ca injectiile cu silicon erau pentru ea la ordinea zilei.

Femeia, care are acum 48 de ani, a facut prima injectie cu silicon la varsta de 28 de ani si de atunci a devenit obsedata de aceste tratamente care au transformat-o intr-un monstru.

Detectand problema psihica a femeii si vazand ca fata i se marise considerabil, medicii i-au refuzat la un moment dat injectarea cu silicon.

Hang Mioku - femeia care si-a injectat in fata ulei pentru gatit

Disperata, femeia a gasit imediat rezolvarea: si-a injectat singura in fata si in zona gatului, ulei pentru gatit.
Rezultatul? Fata i s-a umflat ingrozitor iar femeia a devenit de nerecunoscut.

Hang Mioku - femeia care si-a injectat in fata ulei pentru gatit

In urma cu cativa ani cazul ei a fost prezentat la o televiziune din Korea iar telespectatorii au donat bani pentru a ajuta la reconstructia chirurgicala a fetei pentru care a fost nevoie de 10 operatii.
Numai urma primei interventii medicii au scos din fata femeii 60 g de silicon, ulei si alte substante straine si 200 g din zona gatului.

Desi pana acum s-au realizat toate cele 10 interventii de reconstructie, Hang Mioku este inca desfigurata si spune ca isi doreste sa aiba fata normala, de dinaintea injectiilor.

Hang Mioku - femeia care si-a injectat in fata ulei pentru gatit


Articole recomandate

23 de ani, 19 operatii estetice 23 de ani, 19 operatii estetice
Are 23 de ani si 19 operatii estetice, conform revistei `Fama`.Belinda PeregrAA-n SchAAll este o tanara de 23 de ani, de origine spaniola insa de la 5 ani traieste in Mexic unde cunoaste un adevarat succes in muzica si televiziune. Cele 3 albume inregistrate pana acum s-au vandut in mai bine de 3
Vedete cu aceleasi operatii estetice: dezastru vs. succes Vedete cu aceleasi operatii estetice: dezastru vs. succes
Autor: Corina PetreaCelebritatile isi permit sa faca oricate operatii estetice isi doresc. Au resursele financiare necesare si dispun de timpul liber necesar recuperarii. Totusi, uneori, schimbarile care ar trebuie sa fie bune, se dovedesc a fi dezastruoase pentru unii.Astfel, exista cateva vedete
4 vedete masculine cu operatii estetice nereusite 4 vedete masculine cu operatii estetice nereusite
Autor: D.S.Foto: Styleblazer.com, Celebedge.caCandva o practica intalnita doar in randul starurilor de sex feminin, febra operatiilor estetice i-a cuprins si pe urmasii lui Adam, iar rezultatele nu au fost intotdeauna cele mai fericite.Actori, cantareti si sportivi, care aveau odata lumea (si
Top 7 operatii estetice nereusite ale vedetelor autohtone Top 7 operatii estetice nereusite ale vedetelor autohtone
Autor: Adelina Dobrin Cele mai nereusite operatii estetice ale vedetelor autohtone ne confirma ideea ca Mama Natura este singura de care depinde frumusetea noastra.Divele foarte cunoscute ale Romaniei si-au dedicat timpul, banii si energia interventiilor chirurgicale diverse, ca sa constate