Skip to article

Socant: un manechin a facut 350 de operatii estetice!

Alicia Douvall
Alicia Douvall este un fost manechin care a facut 350 de operatii estetice iar din aceasta cauza si-a dat complet viata peste cap.

Ea nu poate zambi si nu poate bea cum trebuie, iar la nici 16 luni de cand a nascut o frumoasa fetita, pe nume Papaya, Alicia nu se poate bucura complet de ceea ce are in momentul acesta in viata.

"Ceea ce am facut mi-a frant inima atunci. Inchipuiti-va: sa iti tii prima oara fiica in brate si sa nu ii poti zambi. Am fost atat de egoista! Visul meu este acum ca fiica mea, Papaya, sa isi vada mama zambind", spune Alicia Douvall, potrivit Agerpres.

Acum ea isi doreste sa isi scoata toate implanturile faciale, in urma carora maxilarul i-a fost spart in doua locuri iar nasul i-a fost fracturat.

"Mi-am schimbat aspectul si viata imi este distrusa. Am facut lucruri groaznice ca sa par perfecta, am fost orbita de ce imi spuneau medicii", mai spune Alice Douvall. "Am cheltuit peste un milion de euro pe operatii de chirurgie estetica si am pierdut 20 de ani cu ele. Nu i-am zambit niciodata fiicei mele si nu imi pot ierta ca n-am lasat-o pe fiica mea cea mare, Georgia, sa mearga la un examen ca sa stea cu sora ei mai mica cand eu am mers la o operatie", incheie ea.

Alicia Douvall


Alicia Douvall


Alicia Douvall


Articole recomandate

23 de ani, 19 operatii estetice 23 de ani, 19 operatii estetice
Are 23 de ani si 19 operatii estetice, conform revistei `Fama`.Belinda PeregrAA-n SchAAll este o tanara de 23 de ani, de origine spaniola insa de la 5 ani traieste in Mexic unde cunoaste un adevarat succes in muzica si televiziune. Cele 3 albume inregistrate pana acum s-au vandut in mai bine de 3
Cum arata Andreea Mantea inainte de operatii estetice Cum arata Andreea Mantea inainte de operatii estetice
Andreea Mantea nu a fost dintotdeauna atat de dotata cum este astazi.Lucru deloc surprinzator avand in vedere ca e greu sa mai gasim vedete ce nu au trecut niciodata pragul esteticianului. Mai mult chiar, celebritatea lor este de multe ori datorata acestuia.Numele Andreei Mantea a deveit cunoscut
Top 7 operatii estetice nereusite ale vedetelor autohtone Top 7 operatii estetice nereusite ale vedetelor autohtone
Autor: Adelina Dobrin Cele mai nereusite operatii estetice ale vedetelor autohtone ne confirma ideea ca Mama Natura este singura de care depinde frumusetea noastra.Divele foarte cunoscute ale Romaniei si-au dedicat timpul, banii si energia interventiilor chirurgicale diverse, ca sa constate