Skip to article

Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!

Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles - Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!
Alegerea cadoului potrivit nu este niciodată ușoară, mai ales pentru că este nevoie ca acesta să însumeze atât dorințele cât și nevoile persoanei căreia i-l dăruiești.

Astfel, Roge Cavailles a pregătit în ediție limitată două idei de cadouri deosebite și totodată practice - două seturi cu produse de curățare pentru pielea sensibilă și uscată. Ideale pentru a îngriji pielea care se confruntă cu agresiunile externe specifice acestei perioade - frig, vânt, aer rece.

Fiecare pachet conține un portfard strălucitor, Ulei sau Cremă de duș și un săpun senzorial, numai bun pentru fanii săpunurilor solide.

Seturile sunt disponibile în două variante, diferența fiind dată de ingredientele care stau la baza produselor: unt de migdale și trandafir sau ulei de migdale dulci și ulei de argan.

Set La Rose, curățare delicată cu parfum de trandafir – Cremă de duș și săpun

Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles a￯￯ Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!

Dușul poate deveni un ritual cu adevărat încântător datorită texturii bogate și a parfumului atemporal specifice Cremei de duș și Săpunului cu unt de migdale și trandafiri.

Mai hrănitoare decât gelul obișnuit, crema de duș reprezintă alegerea ideală pentru persoanele cu piele sensibilă sau uscată. Îmbogățită cu unt de migdale și trandafir și formulată cu ingrediente emoliente, curăță delicat, hrănește în profunzime și protejează împotriva agresiunilor externe. Rezultatul este o piele catifelată și confortabilă.

Set La Veloutante, parfumul dulce al uleiului de migdale – Ulei de duș și săpun

Idei de cadou pentru luna decembrie de la Roge Cavailles a￯￯ Set cu crema sau ulei de dus si sapun senzorial!

La fel ca în setul anterior, setul La Veloutante conține produse de curățare pentru față și corp: Ulei de duș și Săpun catifelant.

Datorită formulei sale îmbogățite cu uleiuri naturale de migdale dulci și argan, Uleiul de duș curăță delicat și hrănește în profunzime pielea uscată și sensibilă. Prezintă o textură bogată și non-grasă, delicat parfumată, transformând momentul dușului într-o adevărată plăcere.

Nu doar textura și parfumul delicat recomandă produsele de curățare de la Roge Cavailles, ci și toleranța lor ridicată. Fiecare produs prezintă o formulă hipoalergenică, fără parabeni și fără fenoxietanol, fiind testate clinic sub control dermatologic. În plus, Crema și Uleiul de duș nu conțin săpun, motiv pentru care reprezintă cea mai bună alegere chiar și pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Articole recomandate

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte? Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P , cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se
Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser
Epilarea cu ceară nu se mai potriveşte cu femeia modernă, activă, care are nevoie de o piele fină, impecabilă, pe tot parcursul anului. Soluţia salvatoare poartă un nume: S oprano Ice Platinum . Este laserul de ultimă generație, recunoscut la nivel
Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie
In ultima perioada, labioplastia a devenit operația estetica intimă cu cel mai mare procent de creștere. Chiar dacă este considerată o intervenție tabu, femeile au înțeles rolul acesteia in viața personală și apelează cu încredere
Celulita intre mit si adevar Celulita intre mit si adevar
Suferi din cauza celulitei? Nu ești singura, pentru că aproximativ 90% dintre femei se confruntă cu celulită la un anumit moment din viața lor, chiar și cele care sunt zvelte și în formă. Pe cât de comună este celulita, la fel de
Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea