Skip to article

Alinei Puscas i s-a rupt operatia la san! "Siliconul ii mucegaise"

Alinei Puscas i s-a rupt operatia la san! "Siliconul ii mucegaise" Alina Puscas
Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", a fost la un pas de tragedie in urma unei operatii de implant cu silicon. Pentru ca nu a respectat indicatiile medicului, incizia s-a deschis iar implantul a fost la un pas de a mucegai.

Totul s-a produs pe vremea cand Alina Puscas avea 22 de ani. Conform apropiatilor citati de wowbiz.ro, Alina trebuia sa se menajeze post-operator pentru ca incizia sa se vindece complet. Ea insa nu a ascultat indicatiile medicului si a facut efort carand valize grele, astfel ca operatia s-a deschis. Deoarece nu s-a prezentat imediat la medic, locul aproape ca mucegaise.

"Alina avea sani, dar era nebunia aia cu silicoanele si si-a pus si ea. Dupa operatie, stii ca trebuie sa porti bustiera, sa nu faci efort, sa ai grija cum dormi, sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le faci. Ea si-a pus silicoane si a plecat la Targu Mures, unde facea scoala, si s-a apucat sa care valizele. Avea bagaje.

Desi stia ca n-are voie. I s-a desfacut operatia la unul din sani si de aici a pornit totul. A stat vreo doua zile acasa, a vazut ca nu-i trece, ca nu se inchide operatia si a sunat-o pe mama ei care nu locuia la Targu Mures. Mama ei a luat legatura cu doctorul si i-a zis Alinei sa mearga de urgenta ca sa vada ce a patit la san.

A ajuns, cred ca, la limita pentru ca siliconul ii mucegaise, prin taietura de la operatie si incepuse sa lase un lichid negru. A fost nevoita sa mai faca o operatie. Acum e bine, nu mai are probleme
", au povestit surse din anturajul Alinei Puscas.

Articole recomandate

Alina Puscas si-a schimbat look-ul. Uite cum ii sta cu breton! Alina Puscas si-a schimbat look-ul. Uite cum ii sta cu breton!
Si Alina Puscas a simtit nevoia unei schimbari de look la inceput de primavara. Asa ca, simpatica actrita a recurs la o "interventie", nu foarte complicata, dar extrem de bine aleasa. Alina, interpreta Narcisei din telenovela "Narcisa salbatica" si prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva",
Prezentatoarea tv Alina Puscas si mama ei, mirese in 2013 Prezentatoarea tv Alina Puscas si mama ei, mirese in 2013
Anul 2013 va fi unul cu o insemnatate aparte in familia simpaticei Alina Puscas.In primavara, prezentatoarea de la `Te cunosc de undeva` si `Top Chef` se va casatori civil, la Consulatul german din Sibiu, cu logodnicul ei, Viktor. Dupa Alina, in vara, si mama ei, Lucia Lazar, se va casatori cu