Skip to article

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila
La începutul sezonului rece, pielea este puternic afectată de agresiunile externe - frigul, vântul și aerul rece cauzând sensibilizarea și uscarea sa.

Folosirea unor produse de curățare cu o textură bogată, precum cele din gama Dermo-U.H.T., dar și aplicarea constantă a unor creme și loțiuni hidratante reprezintă pași importanți care nu ar trebui să lipsească din ritualul niciunei persoane.

Dermo-U.H.T și grija pentru piele

Pe parcursul sezonului toamnă-iarnă principala grijă trebuie să fie aceea de a proteja și calma pielea.

Complexul Dermo-U.H.T. (Ultra High Tolerance – Toleranță Foarte Ridicată), o inovație a brandului Roge Cavailles, ajută la reținerea apei în țesuturi și la refacerea filmului hidrolipidic.

Astfel, gama U.H.T asigură un nivel ridicat de protecție și respect pentru pielea sensibilă, precum și o hidratare imediată și de lungă durată pentru pielea uscată, cu tendință atopică.

Produsele U.H.T. pentru pielea uscată și sensibilă

Produsele formulate de Roge Cavailles prezintă o combinație unică de ingrediente cu toleranță ridicată, special concepute pentru pielea uscată și sensibilă. Texturile și parfumurile acestora sunt unele delicate și plăcute încă din momentul aplicării.

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Toate produsele gamei acționează în același scop, sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Textura acestora este însă diferită, răspunzând nevoilor fiecărui tip de piele:

- Ulei curățător surgras – cu o textură de ulei non-gras și un parfum delicat, ajută la curățarea pielii foarte uscate și atopice.
- Cremă curățătoare surgras – cu o textură cremoasă și un parfum delicat, este adaptată special pentru a curăța pielea uscată și foarte uscată.
Gel curățător surgras – cu o textură ușoară și un parfum delicat, are o formulă potrivită pentru curățarea pielii uscate și sensibile.

Uleiul, Crema și Gelul au un nivel ridicat de siguranță, fiind dezvoltate și testate în colaborare cu dermatologii. Formula acestora conține numai ingrediente selectate datorită siguranței lor, printre care agenți curățători aleși special pentru delicatețea lor.

După căldura excesivă resimțită pe parcursul verii, pielea se confruntă în această perioadă cu un alt val de agresiuni externe care pot favoriza apariția unei stări de disconfort. Alegerea unor produse a căror textură să fie mai grasă și bogată în vitamine ajută la hrănirea și hidratarea în profunzime a pielii, favorizând astfel un aspect sănătos și catifelat!

Articole recomandate

Lip Lift - buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului! Lip Lift - buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului!
Elegant, natural și spectaculos - așa putem descrie rezultatul unui lifting/unei ridicări de succes a buzei superioare. O privire întinerită, strălucitoare și un zâmbet dulce printr-o mică operație pe buze? Lip lift-ul o face posibilă.
Accent Prime - platforma fara concurenta, care "mananca" grasimea si "ucide" in timp record orice tip de celulita! Accent Prime - platforma fara concurenta, care "mananca" grasimea si "ucide" in timp record orice tip de celulita!
Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime este o platformă non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, eliminarea grăsimii în exces, reducerea
Anca Tala - CEO al frumusetii cu celule stem umane Anca Tala - CEO al frumusetii cu celule stem umane
1. Se spune ca un CEO este oglinda perfecta a businessului de care se ocupa. Spune-ne cine este Anca Tala sa stim cine este Stem Plus! Intr-adevar! As putea completa ca nu numai businessul este oglinda CEO-ului, ci si oamenii care il inconjoara si formeaza echipa. Facem tot posibilul sa fim mereu o
Rutina de ingrijire a tenului din sezonul rece. De ce e importanta si de ce ai nevoie Rutina de ingrijire a tenului din sezonul rece. De ce e importanta si de ce ai nevoie
Iarna este, fara indoiala, cel mai dificil anotimp pentru tenul tau. Chiar si cele mai grase tipuri de piele se pot confrunta cu o anumita uscaciune in aceasta perioada, iar aerul foarte rece este chiar si mai putin prietenos cu tenurile uscate sau deshidratate. Avand in vedere acest lucru, este o
Cum sa iti pregatesti pielea pentru iarna Cum sa iti pregatesti pielea pentru iarna
Concomitent cu racirea accentuata a vremii, ne apropiem cu pasi repezi de iarna calendaristica. Sezonul rece vine insa si cu schimbari neplacute ale pielii. Combinatia intre frig, umiditatea atmosferica scazuta, vant si incalzirea artificiala din interioare cauzeaza o uscaciune exagerata a pielii