Skip to article

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila
La începutul sezonului rece, pielea este puternic afectată de agresiunile externe - frigul, vântul și aerul rece cauzând sensibilizarea și uscarea sa.

Folosirea unor produse de curățare cu o textură bogată, precum cele din gama Dermo-U.H.T., dar și aplicarea constantă a unor creme și loțiuni hidratante reprezintă pași importanți care nu ar trebui să lipsească din ritualul niciunei persoane.

Dermo-U.H.T și grija pentru piele

Pe parcursul sezonului toamnă-iarnă principala grijă trebuie să fie aceea de a proteja și calma pielea.

Complexul Dermo-U.H.T. (Ultra High Tolerance – Toleranță Foarte Ridicată), o inovație a brandului Roge Cavailles, ajută la reținerea apei în țesuturi și la refacerea filmului hidrolipidic.

Astfel, gama U.H.T asigură un nivel ridicat de protecție și respect pentru pielea sensibilă, precum și o hidratare imediată și de lungă durată pentru pielea uscată, cu tendință atopică.

Produsele U.H.T. pentru pielea uscată și sensibilă

Produsele formulate de Roge Cavailles prezintă o combinație unică de ingrediente cu toleranță ridicată, special concepute pentru pielea uscată și sensibilă. Texturile și parfumurile acestora sunt unele delicate și plăcute încă din momentul aplicării.

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Toate produsele gamei acționează în același scop, sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Textura acestora este însă diferită, răspunzând nevoilor fiecărui tip de piele:

- Ulei curățător surgras – cu o textură de ulei non-gras și un parfum delicat, ajută la curățarea pielii foarte uscate și atopice.
- Cremă curățătoare surgras – cu o textură cremoasă și un parfum delicat, este adaptată special pentru a curăța pielea uscată și foarte uscată.
Gel curățător surgras – cu o textură ușoară și un parfum delicat, are o formulă potrivită pentru curățarea pielii uscate și sensibile.

Uleiul, Crema și Gelul au un nivel ridicat de siguranță, fiind dezvoltate și testate în colaborare cu dermatologii. Formula acestora conține numai ingrediente selectate datorită siguranței lor, printre care agenți curățători aleși special pentru delicatețea lor.

După căldura excesivă resimțită pe parcursul verii, pielea se confruntă în această perioadă cu un alt val de agresiuni externe care pot favoriza apariția unei stări de disconfort. Alegerea unor produse a căror textură să fie mai grasă și bogată în vitamine ajută la hrănirea și hidratarea în profunzime a pielii, favorizând astfel un aspect sănătos și catifelat!

Articole recomandate

De ce e bine ca cea mai mare investitie sa o faci in tine De ce e bine ca cea mai mare investitie sa o faci in tine
Chiar daca de foarte multe ori ii pui pe cei dragi pe primul loc, cea mai mare investitie ar trebui sa o faci in tine! Daca tu esti fericita, daca te simti implinita si gasesti mereu puterea de a face lucruri, atunci si cei din jurul tau vor fi bine. Ai tot amanat sa iti cumperi rochia pe care ti-o
De ce pretul unui implant dentar nu ar trebui sa reprezinte un obstacol? De ce pretul unui implant dentar nu ar trebui sa reprezinte un obstacol?
Multi oameni se confrunta cu problema dintilor lipsa, dar nu iau atitudine, deoarece se tem ca tratamentul cu implant dentar ar putea fi foarte costisitor. Din pacate, cu cat asteapta mai mult, cu atat problema se agraveaza, iar pe langa disconfort si aspect inestetic, dantura incompleta poate
Decolteu ca la 20 ani? Liftingul mamar fara implant poate fi solutia Decolteu ca la 20 ani? Liftingul mamar fara implant poate fi solutia
Pentru multe femei, sanii joaca un rol important in modul in care isi percep corpul. Atunci cand sanii sunt rotunzi si frumos conturati, femeile au mai multa incredere in ele insele, se simt mai atractive si mai seducatoare. Pe de alta parte, increderea in sine scade cand sanii, odata fermi si
Laserele - solutiile terapeutice imbatabile impotriva acneei! Laserele - solutiile terapeutice imbatabile impotriva acneei!
Acneea, o problema contemporana! Inca ne confruntam cu un numar crescut de cazuri grave, atat in randul adolescentilor, cat si al adultilor. Peste 75% dintre cazuri sunt adolescenti cu forme severe, inflamatorii de acnee. Ritmul de viata si alimentatia dezordonata si nesanatoasa agraveaza aceasta
7 zile pentru a-i oferi pielii tale un nou inceput! 7 zile pentru a-i oferi pielii tale un nou inceput!
Ce informații utile ai despre acneea cea nesuferită? Deși apare cel mai des în adolescență, poate continua să fie prezentă mult timp după această perioadă. Pentru a accepta și trata acneea, trebuie să fii informat, iar severitatea