Skip to article

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila
La începutul sezonului rece, pielea este puternic afectată de agresiunile externe - frigul, vântul și aerul rece cauzând sensibilizarea și uscarea sa.

Folosirea unor produse de curățare cu o textură bogată, precum cele din gama Dermo-U.H.T., dar și aplicarea constantă a unor creme și loțiuni hidratante reprezintă pași importanți care nu ar trebui să lipsească din ritualul niciunei persoane.

Dermo-U.H.T și grija pentru piele

Pe parcursul sezonului toamnă-iarnă principala grijă trebuie să fie aceea de a proteja și calma pielea.

Complexul Dermo-U.H.T. (Ultra High Tolerance – Toleranță Foarte Ridicată), o inovație a brandului Roge Cavailles, ajută la reținerea apei în țesuturi și la refacerea filmului hidrolipidic.

Astfel, gama U.H.T asigură un nivel ridicat de protecție și respect pentru pielea sensibilă, precum și o hidratare imediată și de lungă durată pentru pielea uscată, cu tendință atopică.

Produsele U.H.T. pentru pielea uscată și sensibilă

Produsele formulate de Roge Cavailles prezintă o combinație unică de ingrediente cu toleranță ridicată, special concepute pentru pielea uscată și sensibilă. Texturile și parfumurile acestora sunt unele delicate și plăcute încă din momentul aplicării.

Dermo-U.H.T. , gama care protejeaza pielea uscata si sensibila

Toate produsele gamei acționează în același scop, sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru adulți. Textura acestora este însă diferită, răspunzând nevoilor fiecărui tip de piele:

- Ulei curățător surgras – cu o textură de ulei non-gras și un parfum delicat, ajută la curățarea pielii foarte uscate și atopice.
- Cremă curățătoare surgras – cu o textură cremoasă și un parfum delicat, este adaptată special pentru a curăța pielea uscată și foarte uscată.
Gel curățător surgras – cu o textură ușoară și un parfum delicat, are o formulă potrivită pentru curățarea pielii uscate și sensibile.

Uleiul, Crema și Gelul au un nivel ridicat de siguranță, fiind dezvoltate și testate în colaborare cu dermatologii. Formula acestora conține numai ingrediente selectate datorită siguranței lor, printre care agenți curățători aleși special pentru delicatețea lor.

După căldura excesivă resimțită pe parcursul verii, pielea se confruntă în această perioadă cu un alt val de agresiuni externe care pot favoriza apariția unei stări de disconfort. Alegerea unor produse a căror textură să fie mai grasă și bogată în vitamine ajută la hrănirea și hidratarea în profunzime a pielii, favorizând astfel un aspect sănătos și catifelat!

Articole recomandate

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte? Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P , cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se
Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser Epilarea definitiva: de la ceara si durere, la tehnologia laser
Epilarea cu ceară nu se mai potriveşte cu femeia modernă, activă, care are nevoie de o piele fină, impecabilă, pe tot parcursul anului. Soluţia salvatoare poartă un nume: S oprano Ice Platinum . Este laserul de ultimă generație, recunoscut la nivel
Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie Labioplastia - ce este si ce presupune aceasta interventie
In ultima perioada, labioplastia a devenit operația estetica intimă cu cel mai mare procent de creștere. Chiar dacă este considerată o intervenție tabu, femeile au înțeles rolul acesteia in viața personală și apelează cu încredere
Celulita intre mit si adevar Celulita intre mit si adevar
Suferi din cauza celulitei? Nu ești singura, pentru că aproximativ 90% dintre femei se confruntă cu celulită la un anumit moment din viața lor, chiar și cele care sunt zvelte și în formă. Pe cât de comună este celulita, la fel de
Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala! Cand ingrijirea pielii nu e doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!
Te confrunți adeseori cu problema pielii uscate, iritații pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vântului, pielea foarte sensibilă trebuie îngrijită cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recăpătarea