Skip to article

Gemenele Cheeky Girls, "mutilate" de casa de productie

Gemenele Cheeky Girls, "mutilate" de casa de productie Gabriela si Monica Eremia, gemenele Cheeky Girls
Gabriela si Monica Eremia, gemenele cunoscute drept Cheeky Girls, dezvaluie faptul ca au fost obligate de casa de discuri care le reprezenta sa isi puna silicoane. Intrucat operatiile de marire a sanilor nu au fost reusite, gemele au investit ulterior peste 100.000 de euro pentru noua operatii, inclusiv de remodelare.

Romancele au facut prima operatie de marire a sanilor in urma cu 10 ani. Aflate la inceputul carierei, ele au fost sfatuite de casa de discuri sa isi puna silicoane pentru a avea un impact mai mare la public. Din pacate, prima interventie nu a fost deloc reusita. In urma interventiilor chirurgicale de remodelare a bustului ele au ajuns sa datoreze statului britanic peste 60.000 de lire sterline.

"Sanii Gabrielei erau mai rau. Un san era mai sus, iar celalalt mai jos si ambii indreptati in directii diferite. Sincer, arata ca o ciudata", a declarat Monica pentru o publicatie britanica.

Astfel se face ca romancele au trebuit apoi sa apeleze la mai multe interventii de remodelare, costurile totale fiind impresionante. Ele au ajuns sa datoreze statului britanic suma de 60.000 de euro, in conditiile in care veniturile lor din muzica nu erau deloc extraordinare.

"Practic, ne-am falimentat singure pentru sani", a declarat Gabriela Irimia.

Articole recomandate

Fetele de la Cheeky Girls ii cer premierului britanic sa fie dur cu imigrantii romani! Fetele de la Cheeky Girls ii cer premierului britanic sa fie dur cu imigrantii romani!
Gabriela si Monica Irimia ii cer guvernului britanic sa fie mai dur cu imigrantii romani. Acestea sunt de parere ca romanilor ar trebui sa li se ofere dreptul sa munceasca in Anglia, insa ca nu ar trebui sa aiba parte de alte beneficii decat daca au un an in campul muncii.Romancele de la Cheeky
PICTORIAL SEXY: The Cheeky Girls, topless la aniversarea a 10 ani de existenta a trupei PICTORIAL SEXY: The Cheeky Girls, topless la aniversarea a 10 ani de existenta a trupei
Romancele Monica si Gabriela Irimia au ajuns din nou in atentia presei din Marea Britanie si nu datorita talentului lor muzical asa cum am fi tentati sa credem, ci datorita unui pictorial incendiar in care gemenele pozeaza fara sutien celebrand astfel 10 ani de existenta a trupei Cheeky Girls.Mai