Skip to article

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila

Terapia Vampir pentru intinerire naturala si vizibila
Ce nu fac vedetele pentru o faţă mai luminoasă, riduri estompate şi ştergerea câtorva ani peste noapte?

Una dintre cele mai în vogă tratamente la ora actuală este P.R.P, cunoscută ca aşa numita Terapie Vampir. Ridurile cutanate se estompează, pielea devine fermă. Tratamentul ajută la regenerarea țesutului cutanat, afectat în timp de slaba oxigenare.

El poate fi efectuat in clinica Skinmed din Bucuresti. Kim Kardashian West a postat forografii cu această procedură. De asemenea, sora ei mai mare, Kourtney, a apelat la această metodă de înfrumuseţare. Şi Victoria Beckham a donat sânge pentru a beneficia de tratamentul natural, vindecător, cu propriile celule regenerante.

Chiar dacă sună un pic creepy, terapia este complet sigură. Durerea este minimă, fiindcă se realizează după anestezie locală prealabilă. Ajută la întinerirea feţei, a gâtului şi decolteului, dar poate fi folosită în orice regiune a corpului. Efectul maxim se obține în 2-3 luni și se menține până la 2 ani.

Metoda constă în recoltarea sângelui de la pacient și procesarea acestuia cu ajutorul unei centrifugi de laborator, care va separa componentele sale. Astfel, celulele roșii sunt separate de plasmă și, practic, se obține o plasmă bogată în trombocite, care este reinjectată în pielea pacientului. Trombocitele conțin factori de creștere și reparare tisulară, care se eliberează în mod normal de organism pentru a vindeca țesutul lezat.

Perioada de recuperare este scurtă, aproape inexistentă, fiindcă roşeaţa pielii durează numai 2-3 ore. PRP-ul folosit în scop cosmetic este o procedura sigură. Nu există riscul de reacții alergice sau de infectare virală sau bacteriană, deoarece folosește sângele propriu al pacientului. Există câteva contraindicații pentru efectuarea procedurii.

Cele mai frecvente urmări nedorite sunt roșeața și umflarea zonei tratate, care persistă o perioadă foarte scurtă de timp. Tratamentul se face în cabinetul dermatologic, sub supravegherea medicului.

Skinmed Clinic
Adresa: Piata Alba Iulia nr. 2, București 
Telefon: 0786 356 361
Website: www.skin-med.ro

Articole recomandate

Lip Lift - buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului! Lip Lift - buze senzuale pentru totdeauna! Descopera cele mai avansate tehnici ale momentului!
Elegant, natural și spectaculos - așa putem descrie rezultatul unui lifting/unei ridicări de succes a buzei superioare. O privire întinerită, strălucitoare și un zâmbet dulce printr-o mică operație pe buze? Lip lift-ul o face posibilă.
Accent Prime - platforma fara concurenta, care "mananca" grasimea si "ucide" in timp record orice tip de celulita! Accent Prime - platforma fara concurenta, care "mananca" grasimea si "ucide" in timp record orice tip de celulita!
Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime este o platformă non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, eliminarea grăsimii în exces, reducerea
Anca Tala - CEO al frumusetii cu celule stem umane Anca Tala - CEO al frumusetii cu celule stem umane
1. Se spune ca un CEO este oglinda perfecta a businessului de care se ocupa. Spune-ne cine este Anca Tala sa stim cine este Stem Plus! Intr-adevar! As putea completa ca nu numai businessul este oglinda CEO-ului, ci si oamenii care il inconjoara si formeaza echipa. Facem tot posibilul sa fim mereu o
Rutina de ingrijire a tenului din sezonul rece. De ce e importanta si de ce ai nevoie Rutina de ingrijire a tenului din sezonul rece. De ce e importanta si de ce ai nevoie
Iarna este, fara indoiala, cel mai dificil anotimp pentru tenul tau. Chiar si cele mai grase tipuri de piele se pot confrunta cu o anumita uscaciune in aceasta perioada, iar aerul foarte rece este chiar si mai putin prietenos cu tenurile uscate sau deshidratate. Avand in vedere acest lucru, este o
Cum sa iti pregatesti pielea pentru iarna Cum sa iti pregatesti pielea pentru iarna
Concomitent cu racirea accentuata a vremii, ne apropiem cu pasi repezi de iarna calendaristica. Sezonul rece vine insa si cu schimbari neplacute ale pielii. Combinatia intre frig, umiditatea atmosferica scazuta, vant si incalzirea artificiala din interioare cauzeaza o uscaciune exagerata a pielii