Skip to article

Un Ghid Complet al Capetelor de Freza Pentru Unghii si Cuticule

Un Ghid Complet al Capetelor de Freza Pentru Unghii si Cuticule
Orice început este dificil, indiferent de domeniu. Dacă doriți să activați în domeniul serviciilor de înfrumusețare, principalele provocări constau în însușirea cunoștințelor teoretice pe care se clădește pregătirea practică și, la fel de importantă este și gestionarea relațiilor cu clienții, astfel încât să vă puteți conforma preferințelor și așteptările lor.

În domeniul manichiurii, ambele se află într-o strânsă legătură cu produsele și ustensilele folosite, care trebuie să fie de înaltă calitate pentru a se reflecta în mod pozitiv în rezultatul final. De asemenea, nu doar calitatea este esențială, ci și priceperea de a le alege pentru a fi potrivite pentru pasul sau procedura pe care o realizați.

Pentru cele mai iubite tipuri de manichiură, cea semipermanentă și cea cu gel, unul dintre elementele cheie constă în pila electrică, care este multifuncțională datorită diversității de freze care pot fi conectate la ea.

Pentru a alege și a folosi cele mai potrivite freze, este important să știți ce materiale să alegeți, care este motivul pentru care aveți nevoie de mai multe tipuri, cu diferite rugozități și cum le puteți folosi pentru a obține rezultatul așteptat atât în realizarea manichiurii, cât și pedichiurii.

Care sunt principalele tipuri de freze, în funcție de materialul din care sunt confecționate?

- Freze de diamant și safir 
- Freze de carbid și titan 
- Freze ceramice 

Care sunt caracteristicile și principalele avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de freză?

1. Frezele de diamant și safir

Ambele sunt excelente pentru a lucra cu unghii naturale. Cele două materiale sunt extrem de asemănătoare, singura diferență fiind că cele confecționate dintr-un material mai puțin dur, le face mai fine și mai blânde. Acestea pot fi folosite pentru a îndepărta cuticulele sau pielea moartă care strică aspectul lucrării.

Care sunt avantajele?

Acestea prezintă o serie semnificativă de avantaje precum asigurarea confortului în timpul realizării manichiurii, pregătirea facilă a unghiilor naturale, prețul accesibil.

Care sunt dezavantajele?

Deși sunt foarte bune, nu pot fi utilizate chiar în orice situație. Spre exemplu, acestea nu sunt potrivite pentru a îndepărta unghiile cu gel, iar prețul mai scăzut se reflectă în durabilitatea lor, care este mai redusă.

2. Frezele de carbid și titan

Acestea pot fi descrise împreună, deoarece ambele sunt caracterizate de o duritate superioară categoriei anterioare. Carbidul are la bază un oțel de calitate, care este extrem de rezistent la coroziune și care prelucrat printr-o procedură digitală specifică duce la accentuarea duratei de utilizare prin asigurarea menținerii rugozității chiar și după ce a fost utilizat pentru îndepărtarea unor materiale dure precum gelul sau acrilul.

De asemenea, sunt recomandate și pentru îndepărtarea pielii foarte întărite și pentru corectarea formei unghiei deja modelate, indiferent de material. Titanul are proprietăți similare din punctul de vedere al durității suportate, principala diferență fiind că dă rezultate mult mai bune la șlefuire față de celălalt material.

Care sunt avantajele?

Principalele avantaje sunt rezistența materialului care permite utilizarea pe o perioadă de mai mulți ani și îndepărtarea fără efort a gelului și a pielii extrem de întărite.

Care sunt dezavantajele?

Majoritatea persoanelor care decid să nu achiziționeze acest produs o fac din cauza prețului, care este mai piperat în comparație cu cel al altor tipuri de freze. De asemenea, acestea nu pot fi folosite pe clientele care au alergii la metale.

3. Frezele ceramice

Acestea sunt o altă categorie extrem de utilizată și chiar iubită de specialiștii în domeniu, datorită calității și aspectului plăcut, elegant. Acestea sunt foarte ușoare și permit o libertate mai mare de mișcare în realizarea unei manichiuri.

Sunt plăcute atât de manichiuriste datorită acestei caracteristici, cât și de cliente, având în vedere că la contactul cu unghia produc mai puțină căldură, anulând senzația de disconfort care poate apărea și sunt potrivite pentru orice persoană, inclusiv pentru cele cu alergii la metale.

Care sunt avantajele?

În primul rând, trebuie privite ca o alternativă propice la frezele din metal, care aduc o serie completă de beneficii precum: confortul asigurat, durata lungă de viață și rezistența, lucrul curat cu orice material.

Care sunt dezavantajele?

Asemenea oricărui produs de calitate superioară, acestea au un preț mai mare.

Odată ce cunoști aceste aspecte, poți compara produsele pentru a le alege pe cele potrivite pentru tine. În plus, ar trebui să știi că și culoarea spune multe despre duritatea frezei, cele negre fiind cele mai dure, iar cele galbene cele mai fine. Pe un site calitativ vei găsi o ofertă bogată de capete de freză destinate îngrijirii unghiilor și cuticulelor, care pot fi utilizate în realizarea unei game extrem de largi de tipuri de manichiură.

De asemenea, produsele sunt situate în categorii de preț diversificate, care permit acordarea lor la bugetul de care dispuneți pentru această investiție. Fie că lucrați la nivel profesionist sau o faceți din pasiune, la nivel de hobby, nu uitați că produsele de calitate fac întotdeauna diferența!

Articole recomandate

Top 5 cele mai eficiente terapii noninvazive pentru fata si corp 2022 Top 5 cele mai eficiente terapii noninvazive pentru fata si corp 2022
Vara se apropie rapid şi hainele groase sunt rând pe rând înlocuite cu cele ce lasă pielea la vedere. Odată cu această schimbare se manifestă şi o preocupare mai intensă a doamnelor şi domnilor pentru aspect. Cum este firesc se caută
Patru trucuri pentru a avea o piele neteda si stralucitoare Patru trucuri pentru a avea o piele neteda si stralucitoare
Te simți bine și arăți bine? Sau arăți bine și te simți bine? Trupul și mintea ta să află într-o strânsă legătură, așa că este vital să nu ignori orice semn care ar periclita relația apropiată
Implant Barba - ce este si cui se adreseaza? Implant Barba - ce este si cui se adreseaza?
Barba este asociată cu masculinitatea, iar menținerea aspectului bărbii în stare impecabilă reprezintă pentru mulţi domni o adevărată preocupare. Moştenirea genetică şi dereglările hormonale sunt două dintre cauzele care
Persoanele care nu mai au niciun dinte pot opta pentru Fast and Fixed? Afla raspunsul specialistilor! Persoanele care nu mai au niciun dinte pot opta pentru Fast and Fixed? Afla raspunsul specialistilor!
Implanturile dentare sunt la ora actuala cea mai buna solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa. Sistemele performante dezvoltate in ultimii 20 de ani ofera posibilitatea tuturor pacientilor de a se bucura de o noua viata, fara mai fi complexati din cauza danturii. Mai mult decat atat, implanturile
Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti aniverseaza 5 ani de existenta in locatia actuala cu o noua identitate vizuala Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti aniverseaza 5 ani de existenta in locatia actuala cu o noua identitate vizuala
Centrul Estetic Elena Miron din București este specializat în tratarea acneei. Până în acest moment, mii de cliente au scăpat de această problemă și au recâștigat un ten sănătos și frumos. Cu peste 20 de ani de